Úvod

Vypinac.cz - moderní web ocení laici i odborníci

Vývoj jde neustále dopředu a ohledně technologických doplňků to platí dvojnásob. V současné době se mohou volit vypínače do jednotlivých interiérů podle tvaru nebo barvy. Web přináší i návod moderního bydlení 21. století. Nabídka je tak široká, že internetové stránky www.vypinac.cz změnily svou dosavadní podobu. Jednotlivé informace se přizpůsobily nabídce a splňují všechny atributy webových stránek pro snadnější a rychlejší vyhledávání informací.


Webové stránky jako hra
Tvůrci webových stránek www.vypinac.cz vsadili na interaktivní vzhled a estetický design, který na první pohled zaujme. Výhodou je také jeho jednoduchost ovládání. Tento web prostě baví, ale i vzdělává. V široké nabídce se neztrácí důležité informace a možné nabídky na vylepšení interiérů domů nebo bytů. Zvlášť zajímavá je barevná kombinace vypínačů a tvarů, které jsou dostupné na trhu z různých materiálů. Webové stránky se dají pohodlně prohlížet jak na mobilních zařízeních, tak i tabletech.
Novinkou je doplněk, který pomůže s výběrem například vypínače. Stačí kliknout na Vizualizátor a následně vyfotíte tabletem vypínač a pomocí rozšířené reality můžete pohybovat vypínačem po interiéru a v reálu vidíte, jestli je vaše volba vhodná.

Vypinac.cz

Jak zkrotit nové technologie

Webové stránky jsou rozdělené na informace pro laiky a odborníky. Některé sekce jsou ale určené pro obě skupiny. To platí například pro sekci Tipy a Triky, kde jak již název napovídá, najdete nápady a rady. Dalším zajímavým pomocníkem pro odbornou veřejnost je Konfigurátor. Po zadání údajů si můžete stáhnout ve formátu PDF nebo Excel soubor, kde budete mít sestavený rozpočet elektroinstalace. V této sekci jsou podrobnější informace o jednotlivých produktech.

web Vypinac.cz

Inteligentní systémy

Jak vypadají moderní trendy bydlení a kam umístit různé systémy, které hlídají naše pohodlí i bezpečí, popisuje sekce Inteligentní bydlení. Tyto moderní technologie jsou vizuálně rozmístěné a kliknutím se rozbalí podrobný popis produktu. Vizualizace představuje i jednotlivé možnosti, kam systém nainstalovat.
Pokud nevíte, kde se dají jednotlivé komponenty získat, stačí kliknout na Kde je získáte. Otevře se mapa České republiky, kde jsou vyznačená jak prodejní místa, tak odborné firmy, které poradí i odborně provedou instalaci. Interaktivní vychytávka umožní po zadání geografické polohy najít nejbližší prodejce i firmy.

kontakty

Na webových stránkách nechybí Kontakt na společnost Schneider Electric.

logo

Pokud si nevíte rady, jak a kam umístit inteligentní systémy, napište si o vypracování specifikace elektroinstalace pro váš byt či rodinný dům, kterou vám naše technická podpora vypracuje zcela zdarma.

Ing. Robert Šimčík, vedoucí produktu
www.vypinac.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze