Úvod

Luxus, to je Stearns & Foster

Patříte mezi náročné zákazníky, kteří chtějí noc co noc odplouvat do říše snů na opravdu kvalitní matraci? Dopřejte si luxus ručně vyráběných pružinových matrací z nové kolekce tradičního amerického výrobce Stearns & Foster. Ranní nevyspalost a únava se pro Vás stanou neznámými pojmy.


Jedinečný originál s podpisem kvality

Kolekce Stearns & Foster je synonymem ručně vyráběného luxusu vytvořeného, aby přetrval, a přinášel Vám nekonečné pohodlí po mnoho dlouhých let. Každý se tří modelů, které Vám nyní představíme, Estate™, Estate™ Pillow Top a Lux Estate™ Plush, je mistrnou ukázkou toho nejlepšího z amerického designu matrací. Spojení nejlepších materiálů a poctivé ruční práce činí každou matraci jedinečným unikátem, který se pyšní podpisem řemeslníka, jenž ji vyráběl s láskou ke svému řemeslu.

poctive remeslo stearns and foster

Luxus na pohled i na dotek

Luxusní pružinová matrace Estate™ s elegantním vyšíváním a potahem plněným kašmírem přináší nezapomenutelný zážitek nejen na pohled, ale i na dotek. Exkluzivní potah PrimaCool s materiálem OUTLAST obsahujícím luxusní vlákna z přirozeně prodyšného hedvábí a vlny je součástí 37 cm vysoké matrace.
Dokonalou prodyšnost matrace zajišťuje ventilační systém PrimaVent, který zároveň napomáhá odvádění přebytečného tepla po celou noc. Zárukou maximální pohodlí je jedinečný design pružiny v pružině, kde se vnější pružiny přizpůsobují Vašemu tělu, zatímco ty vnitřní mu poskytují oporu. Pro plynulejší pohyb po matraci je navíc každá pružina z titanové slitiny IntelliCoil samostatně zapouzdřená.
V kombinaci s PrimaCool gelem z paměťové pěny poskytuje matrace Estate chladivější, příjemnější a klidnější spánek.

Vrstva luxusu navíc

O dva centimetry vyšší matrace Estate™ Pillow Top Vás odmění další vrstvou luxusu navíc a elegancí zdobných prvků vyšívaných do těch nejjemnějších detailů k tomu. Pohodlí luxusní krycí vrstvy, která obklopí Vaše tělo hedvábnými a vlněnými vlákny obetkanými kolem vysoce vzdušné, napětí uvolňující pěny, Vás ukolébá ke spánku.
PrimaCool potah poskytuje výjimečnou podporu a unikátní jemnost připomínající polštáře. Jeho součástí je chladící materiál OUTLAST regulující teplotu během spánku předcházející přerušovanému spánku.
Stejně jako předchozí matrace je také Estate™ Pillow Top vybavena unikátním pružinovým systémem, stejně jako ventilačním systémem PrimaVent předswtavený výše.

luxusni matrace Estate Pillow Top

Nejlepší možný zážitek ze spánku

A to nejluxusnější a se svými 45 cm nejvyšší nakonec. Vynikajícími vlastnostmi naprosto jedinečná matrace Lux Estate™ Plush poskytuje nejlepší možný zážitek ze spánku. Vytříbené detaily a bezkonkurenční komfort se ukrývá v každé z jejích vrstev: od pokrývky z hedvábí a kašmíru, přes ruční prošití, až po podložku z prémiové americké bavlny a novozélandské vlny.
Dokonalost matrace Lux Estate™ Plush (opět se systémem dvou pružin a ventilačním systémem Prima Vent) doplňuje pečlivé ruční prošití vyžadující práci dvou zručných řemeslníků, kteří opatrně upevňují všechny vrstvy k sobě, aby vytvořili lépe reagující matraci s delší životností garantující nejlepší možný regenerační spánek.

jedinecna matrace Lux Estate Plush

Luxusní ručně vyráběné matrace Stearns & Foster má exkluzivně v nabídce specializovaný prodejce matrací ProSpánek. Pokud si je toužíte na vlastní záda vyzkoušet, navštivte některou z jeho kamenných prodejen ProSpánek.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze