Úvod

Jídelní sety a další nábytek pro Vaše útulné bydlení

V jídelně nebo kuchyni vybavené pěkným nábytkem chutná dobré jídlo dvojnásob. Elegantní a komfortní jídelní sety promění běžná rodinná setkání u stolu v gurmánské dýchánky. Za pěkného počasí nahradí jídelní stoly a židle zahradní nábytek.


Na nábytku záleží 
Úsloví o tom, že jíme také očima, se nevztahuje pouze na vzhled připravovaných pokrmů, ale také na prostředí, ve kterém stolujeme. Aby nám doma chutnalo, měli bychom si svůj jídelní nábytek vybírat opravdu pečlivě, a to nejlépe u prodejců s bohatým nábytkovým menu. Internetový obchod www.strakos.eu, který patří mezi vyhledávané specialisty v oblasti prodeje nábytku, stále rozšiřuje svůj sortiment. Tuto sezónu nabízí zbrusu novou kolekci židlí a stolů Excellent. 

Elegantní jídelní a barový nábytek
Jistě nemusíme zdůrazňovat, že pořízení kompletního setu obvykle představuje nejlepší řešení při volbě jídelního nábytku. Excelentní jídelní sestava KT40-ST63, která se skládá z velmi pevného a bytelného stolu a šesti zátěžových židlí s vysokými opěradly, je toho věrným důkazem. Nábytek je vyroben z masívu bukového dřeva. Abyste ho mohli dokonale sladit s designem svého interiéru, máte možnost volby barvy lakování i vzoru čalounění. Náš tip: Pokud máte v kuchyni barový pult, barová židle STRAKOŠ excellent 41 jej zatraktivní natolik, že začnete preferovat svůj domácí bar před návštěvou restaurace. Za zmínku stojí také jídelní židle STRAKOŠ excellent 39.

     
        barová židle STRAKOŠ excellent 41             jídelní židle STRAKOŠ excellent 39

Stolování venku
Pěkné počasí stěhuje stolování za hranice interiéru. Byla by přeci velká škoda nevyužít krásných teplých dnů, když pohodlný zahradní nábytek dokonale splní funkci jídelního nábytku. Stačí si jen vybrat nábytek, který bude Vaší terase či zahradě nejvíce slušet. Zahradní nábytek MO106 z masivu smrkového dřeva, který tvoří set obdélníkovitého stolu a dvou lavic, se hodí na každou zahradu. Ti náročnější z Vás jistě ocení krásný zahradní nábytek MO102 z masivu dubového dřeva, jenž pohodlně usadí ke stolu Vaši rodinu i s návštěvou. Mimochodem dubové dřevo se vyznačuje mimořádnou odolností a dlouhou životností. 



Nábytek do obývacího pokoje
Když se obloha zatáhne a venku se trochu ochladí, je nám příjemněji ve společnosti interiérového nábytku. Jedním ze základních komponentů nábytku do obývacího pokoje jsou obývací stěny. STRAKOŠ v této sekci nabízí několik skvělých novinek. Nás zaujala především moderní obývací stěna S01 CREAM ve stylové kombinaci lamino švestka a dveře cream. Součástí sestavy je TV BOX, policová skříňka, skříňka policová závěsná a police. 

                  

Nábytek do ložnice
Závěr dne nejraději trávíme ve společnosti ložnicového nábytku. Komfortní postele jsou základem zdravého spánku. Postele STRAKOŠ jsou vyrobeny z masivu borového a bukového dřeva. Vyznačují se pevným zpracováním a dlouhou životností, a proto patří mezi vyhledávaný ložnicový nábytek. Vyberte si z bohatého sortimentu postel, na které se Vám budou zdát ty nejkrásnější sny. Více informací o nábytku STRAKOŠ najdete na www.strakos.eu.

www.strakos.eu

Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze