Úvod

Využívejte terasu rozmanitě

Sluneční paprsky již pomalu ztrácejí na síle a ubývá chvil, které je možné pohodlně trávit na terase. S posuvným zastřešením ovšem můžete terasu kdykoli uzavřít a využívat ji tak téměř po celý rok. Níže přinášíme několik tipů, jak lze zastřešenou terasu využívat.


Květinová zimní zahrada
Rozmístěte na terasu květiny a přizpůsobte ji podle vaší momentální nálady. Může být otevřená a propojená se zahradou, nebo uzavřená jako zimní zahrada. Se zastřešením CORSO snadno vytvoříte květinový ráj na místě, kde trávíte svůj volný čas nejraději. Terasu plnou zeleně tak budete moci se sklenkou vína nebo oblíbenou knihou využívat po celý rok. Zelenou oázu ocení i vaši domácí mazlíčci, kteří mají v zastřešení terasy svůj speciální privátní vchod, díky kterému mohou kdykoliv terasu opustit a zase se na ni vrátit, aniž byste jim u toho museli asistovat.

zimni zahrada

Dětský koutek
Udělejte z terasy dětský koutek, ve kterém budou vaše ratolesti trávit čas na čerstvém vzduchu. Výplně zastřešení CORSO jsou vyrobeny z bezpečnostního skla nebo pevného polykarbonátu, takže se nemusíte bát, že by se mohlo nešetrným chováním jen tak rozbít. Zábavu nepřeruší ani blížící se déšť, zastřešení lehce uzavřete a uzamknete pomocí patentovaného zamykání v úrovni pasu EASY UP, aby jednotlivé části segmentů dítě nebo silný vítr neodsunulo. Se zastřešením CORSO je hlídání dětí mnohem příjemnější.

zastresena terasa

Pracovna snů
Zpestřete si práci z domova přesunem na terasu. Zabudovaný stínící systém zastřešení terasy CORSO zamezí nežádoucím slunečním odleskům na monitoru počítače. Můžete pracovat na čerstvém vzduchu, který vám bude neustále doplňovat energii. Veškeré zázemí domova budete mít po ruce, a pokud si budete potřebovat odskočit, uzamykatelný mechanismus zastřešení vám dočasně pomůže nechat práci rozdělanou.

Pánský klub
Každý muž si potřebuje čas od času užít chvíle pouze se svými kamarády bez ženské společnosti. Díky zastřešení CORSO si může na terasu pozvat přátele, grilovat a popíjet bez ohledu na venkovní počasí. Pokud by měla pánská společnost chuť a sílu slavit až do rána, zastřešení snadno uzavře, aby nerušila hlukem sousedy. A v případě důležitého sportovního utkání může přesunout na terasu televizi a fandit bez obav, že by déšť nebo silný vítr zahnal fanoušky zpátky do domu.

zastreseni terasy

Komplexní péče o zákazníka
Zastřešení teras CORSO vyrábí tradiční český výrobce ALUKOV v mnoha tvarových i barevných variantách. ALUKOV zajišťuje celý dodavatelský cyklus od výroby na míru až po instalaci a na své realizace poskytuje až 18měsíční poprodejní servis a až 15letou záruku na výplně. Zastřešení CORSO si můžete prohlédnout v showroomech ALUKOVu v Praze v Karlíně nebo v Orli u Chrudimi.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze