Úvod

Ušetřete při praní i sušení

Existuje pračka, která pere a šetří zároveň? Už ano! První a jedinou pračkou, která si na sebe vydělá, je gorenje powered by E.ON - W 01 EON/LT.


Díky speciálně vyvinutému programu ECO jde o skutečně výjimečnou novinku. Po aktivaci programu ECO dokáže pračka automaticky rozpoznat přechod na nízký, levnější tarif a spustit nastavený prací cyklus, takže při praní opravdu ušetříte. Pračka gorenje powered by E.ON W 01 EON/LT uspoří až 14 000 Kč za dobu průměrné životnosti 12 let, čímž je zajištěna návratnost investice do pořízení spotřebiče, který lze zakoupit za 13 490 Kč. Vychází se z předpokladu, že spotřeba elektřiny původní pračky energetické třídy A byla v poměru 90 % ve vysokém tarifu a 10 % v nízkém tarifu, při používání rozšířené distribuční sazby D25d. Gorenje spolu s úspornou pračkou nabízí také sušičku, která je rovněž vybavena automatickým spouštěním v momentu přechodu na nízký tarif.



Pračka i sušička gorenje powered by E.ON jsou reakcí na jednoznačný trend ve spotřebním chování zákazníků v ČR. Stále více lidí využívá cenově zvýhodněného nízkého tarifu ve snaze snížit náklady při vaření, praní, žehlení, mytí nádobí v myčce... Společnosti E.ON a Gorenje proto společně vyvinuly první a jedinou pračku a sušičku, která při zvoleném programu sama vyčká na nízký tarif a automaticky se spustí. Výrazně tak šetří náklady po celou dobu své životnosti.



Kromě vítané úspory v domácím rozpočtu nová pračka a sušička gorenje powered by E.ON nabízí řadu dalších uživatelských bonusů. Jak je u společnosti Gorenje zvykem, důraz je kladen na design, prvotřídní kvalitu a technologickou vyspělost. Dlouhodobou prioritou je také ohleduplnost k životnímu prostředí, pračka a sušička gorenje powered by E.ON jsou vyráběny v energetické třídě A-40. Více na www.gorenje.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze