Úvod

Která dlažba přežije i dům? Čedičová!

Chtěli byste dlažbu, která vydrží? Která přežije nejen Vás, ale i Váš dům? Pořiďte si čedičovou. Tato dlažba se totiž vyznačuje dlouhou životností i v extrémně namáhaném prostředí. Navíc je vhodná pro podlahové vytápění a má celou řadu dalších skvělých vlastností, pro které ji volí čím dál více stavebníků.


Její krása Vás okouzlí
Věci a bytosti rodu ženského byly stvořeny proto, aby dělaly svět kolem nás krásnější. Interiérová dlažba z přírodního čediče je toho věrným důkazem. Její nevšední vzhled okouzlí nejen Vás, ale i Vaši návštěvu, včetně té nezvané. Ještě, že se nedá ukrást.

cedicova dlazba v dome

Oblíbená pravoúhlá dlažba
Největší oblibě se těší pravoúhlá čedičová dlažba. Stylové dlaždice čtvercového formátu najdete nejen v obytných prostorách, ale také v restauracích, ve výstavních síních a dalších reprezentativních prostorách.

cedicova dlazba vinarna

Poskládejte si svou dlažbu
Velká skupina majitelů domů dává přednost tvarovaným interiérovým dlaždicím MAVA 2 s možností několika variant pokládky. Vyberte si skladbu, která se Vám nejvíce líbí, anebo si navrhněte svou vlastní.

cedicovva dlazba v kuchyni

Úrazové pojištění nepotřebujete
Úrazové pojištění nepotřebujete. Alespoň doma ne - pokud si položíte některou z antiskluzových dlažeb, neuklouznete ani v mokré koupelně. Praktické protiskluzové dlažby se nejčastěji používají pro exteriéry, jsou však vhodné i pro použití v mokrých a kluzkých provozech. Vhodné jsou i na zahradu k bazénu či pro domácí wellness.

cedicova dlazba v bazenu

Odolné jsou všechny
Jak vidíte, čedičová dlažba může mít mnoho tváří. Všem je však společná mimořádně vysoká odolnost a dlouhá životnost i v extrémních podmínkách. Kdyby ji přežili dinosauři, jistě Vám to ochotně potvrdí.

cedicova dlazba bazen

Dlažba, která Vás nedostane na dlažbu
Při výčtu vlastností čedičové dlažby nesmíme zapomenout ani na to, že je vhodná pro podlahové vytápění. A ještě jedna důležitá věc nakonec, a to cena. Jedná se o dostupný přírodní materiál s cenami od 465 Kč/m2 (bez DPH). Více o dlažbě, která přežije i Váš dům, najdete na stránkách www.eutit.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze