Úvod

Znáte výhody stavebního spoření od Lišky?

Sníte o novém bydlení, anebo byste rádi zrekonstruovali svůj dům či byt, ale nemáte k tomu dostatek finančních prostředků? Zapomeňte na vysoce úročené úvěry a raději využijte výhod stavebního spoření od Lišky, jednoho z nejvýhodnějších a nejbezpečnějších finančních produktů na trhu.


Stavební spoření od Lišky
Stavební spoření od Lišky, které poskytuje Českomoravská stavební spořitelna (ČMSS), představuje jeden z nejbezpečnějších a nejvýhodnějších finančních produktů na trhu, neboť umožňuje výhodné zhodnocení úspor. Zároveň se spořením získáváte podmínky pro výhodné financování Vašeho bydlení, ať už se jedná o pořízení nemovitosti, anebo o její rekonstrukci.

Řešení Vašim potřebám na míru
Stavební spoření je produkt vhodný pro všechny věkové kategorie. V závislosti na Vašich potřebách a budoucích záměrech si můžete zvolit tu z nabízených variant, která je pro Vás optimální. S tím, jaká varianta je právě ve Vašem případě nejvhodnější, Vám poradí finanční poradci Českomoravské stavební spořitelny. Vzhledem k husté síti poboček není problém navštívit pobočku v blízkosti Vašeho bydliště. Pokud chcete mít jistotu, že Vám bude finanční poradce věnovat tolik času, kolik potřebujete, je lepší, smluvit si s ním předem schůzku. Po společné konzultaci pro Vás finanční poradce vypracuje řešení, které bude nejvíce vyhovovat Vašim potřebám.

Výhody stavebního spoření
A jaké výhody stavebním spořením od Lišky získáte? Hlavní výhody představuje zhodnocení úspor a výhodné financování bydlení. Pokud jde o zhodnocení úspor, zde můžete dosáhnout zúročení finančních prostředků více než 5% ročně. Jedná se o bezpečnou investici, neboť vklady jsou ze zákona pojištěny. Spořit můžete libovolně dlouho, a to i déle než 6 let. Mezi další bonusy patří možnost pořízení Karty klienta, která Vás opravňuje k čerpání slev v 1000 firmách a obchodech. Kromě toho Vám dvakrát ročně přijde poštou Magazín Liška, který Vás informuje o novinkách v oblasti bydlení.

Výhodné financování bydlení

Finance, které získáte stavebním spořením, můžete využít více způsoby. K pořízení vlastní nemovitosti, stejně jako k její rekonstrukci. Během spoření získáváte nárok na úvěr ze stavebního spoření s velmi výhodnou úrokovou sazbou (již od 3,7% p. a.). Další výhodu představuje možnost okamžitého financování bydlení, a to díky výhodným překlenovacím úvěrům od Lišky. Roční úroková sazba je rovněž velmi příznivá, začíná již na 3,9%.

Více informací o stavebním spoření od Lišky a všech výhodách získáte na stránkách Českomoravské stavební spořitelny (www.cmss.cz).
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze