Úvod

Pořiďte si nadčasový obývací pokoj!

Elegantní a útulný. Moderní a osobitý. Reprezentativní a praktický zároveň. Chcete, aby byl Váš obývací pokoj přesně takový a po co nejdelší dobu? Zařiďte si jej kvalitním nábytkem ve stylu nadčasové elegance.


Léty osvědčené řešení, jak vkusně zařídit obývací pokoj, představují obývací stěny a sestavy. Ve spojení se zdařilou volbou sedací soupravy pak vznikne stylový interiér, kde se nejen Vy, ale i Vaši hosté budou vždy cítit jako doma.

obyvaci program Brussel

Kreativní výlet do Brüsselu
Krásný nadčasový vzhled obývacího programu Brüssel jej činí velmi žádaným v obývacích pokojích, stejně jako jídelnách či tolik populárních obytných zónách, spojujících obývací pokoje spojené s jídelnou v jeden celek. Díky rozmanitosti a variabilitě jednotlivých solitérů můžete nábytek libovolně zkombinovat a vytvořit tak útulné domácí zázemí dle vlastních představ.

predsin Brussel
Náš tip: Pojměte vizitku svého domova jako lákavé předsálí obytné zóny a vybavte ji předsíňovým programem BRÜSSEL, který najdete v sekci „předsíně“.

obyvaci sestava DENVER

Jedinečný vzhled masivu
Netušené možnosti v sobě rovněž ukrývá sofistikovaný obývací program DENVER. Jedinečný vzhled masivního dřeva, buďto bianco dubu, nebo kořenového buku, ve spojení s čistými liniemi dotvoří vzhled moderních obývacích pokojů, jídelen či kuchyní. Zkombinujte si jednotlivé kousky dle libosti!

sedací souprava MONTFORT

Monfort pro Váš komfort
Kapitolu zařizování obývacího pokoje uzavřeme komfortní sedačkou. Sedací souprava MONTFORT – velmi elegantní model opět v lehce konzervativním nadčasovém designu, bude onou pomyslnou třešinkou na dortu. Poskytuje totiž dokonalý komfort (který zajišťuje systém BOXSPRING použitý v sedácích), úžasnou variabilitu a nabízí mnoho funkcí.

Květnová sleva 10% na celý sortiment
Nechte se inspirovat našimi tipy a zařiďte si svůj interiér ve stylu nadčasové elegance i Vy! Z více než 200 modelů obývacích programů a sedacích souprav na www.atraktivni-nabytek.cz si jistě vyberete. Kromě bohatého sortimentu, vynikající ceny a pohodlného nákupu Vás příjemně potěší bezplatné služby. Dopravu, nastěhování i montáž máte v rámci celé ČR zdarma! A pozor, v květnu navíc můžete využít skvělé slevy 10% na celý sortiment!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze