Úvod

Připravte se na Velikonoce včas!

Pečlivě uklizený a krásně nazdobený domov před příchodem svátků jara je reprezentativní vizitkou každé hospodyně. Že už máte nakoupené čisticí prostředky a připravené smetáky, ale ještě nevíte, čím svůj interiér letos zvelebíte? Skleněné kraslice, zvířátka a další luxusní ozdoby mu dodají slavnostní vzhled.


Důstojné vítání jara
Velikonoční dekorace může mít nekonečně mnoho podob. Povoskovanými kraslicemi počínaje a levnými ozdobami z plastu či papíru konče. Majitelé domů, kteří chtějí příchod jara důstojně přivítat, si mohou vybrat z pestré palety tradičních ručně vyráběných foukaných ozdob ze skla. Velikonoční vajíčka, figurky, ptáčci, ale také svíčky a další dekorace do bytu od výrobce s dlouholetou tradicí, společnosti Glassor, nadchnou svým vzhledem příslušníky všech generací a různého vkusu. Mnozí z Vás je jistě znají a zkrášlili jimi svůj interiér v adventním čase. Nyní ale zima odchází, a proto přinášíme dekorační tipy na Velikonoce.

modra a stribrna dekoracni vajicka

Oblíbená Fabergého vejce
O světových panovnících je známé, že se odnepaměti s oblibou obklopovali krásnými předměty. Ruský car například zdobil svůj palác luxusními vejci, které na přelomu 19. a 20. století navrhl Carl Fabergé. Dopřejte si punc luxusu i Vy a vyberte si z barevné duhy dekorací inspirovanou právě Fabergého vejci. Zlatožlutá, stříbrná, karmínově červená, oranžová i modrá barva vajec v doprovodu kamínků a třpytivých posypů promění i ten neobyčejnější prostor v místnost hodnou krále. Pokud upřednostňujete originální výzdobu, doporučujeme vybírat z ošatky netradičních vajíček s puncem historie.

sklenena velikonocni vajicka
Náš tip: Jestliže plánujete velikonoční návštěvu příbuzných či přátel, překvapte je sadou dvou či více skleněných velikonočních vajec ve stylové krabičce. Skleněné ozdoby od společnosti Glassor jim budou dělat radost po celá léta.

skleneni ptacci

Oslava přírody a zvířátek
Při zdobení interiéru bychom neměli zapomínat, že velikonoční svátky jsou především oslavou zvířátek a přírody. Ostatně velikonoční trendy 2015 to zdůrazňují. Ptáčci symbolizující návrat jara by proto neměli u Vás doma chybět. Děti jistě potěší, když přidáte i jiné dekorativní figurky, jako jsou zajíčkové, kačenky, kuřátka, anebo dokonce berušky a další zástupci hmyzí říše.

sklenene dekorace k plneni

Ve znamení jednoduchosti
Velikonoční dekoraci dle svého gusta najdou v sortimentu Glassoru i zapřisáhlí příznivci minimalismu. Jednoduché tvary klasického velikonočního vejce a koule zcela příkras stylově dotvoří vzhled moderních interiérů, nebo poslouží jako podklad pro vlastní tvorbu všech, kteří chtějí dotvořit dekoraci dle vlastní fantazie. Vejce můžete přizdobit okrasnými stuhami, naplnit je přírodními materiály, například čočkou či rýží, a zavěsit je na březové větvičky.

Záleží jen na Vás, jak svou jarní výzdobu letos pojmete. Na stránkách www.glassor.cz najdete dostatek inspirace. Takže prohlížejte, vybírejte a zdobte, Velikonoce co nevidět zaklepou na dveře!

logo glassor
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze