Úvod

Pojďte se s námi podívat na novinky vnitřních dveří Sapeli 2017

Jaro je tu a s novým přísunem energie se jistě plno z vás pustí do velkého jarního úklidu a úprav svého příbytku. Prohlédněte si své stávající dveře. Významně ovlivňují atmosféru v místnosti. Stále vám plně vyhovují? Máme pro vás svěží dávku inspirace s novými modely interiérových dveří Sapeli. Popřemýšlejte u našich tipů nad jejich možnou výměnou. Zastavte se na chvíli a pojďte se pokochat krásnými interiéry.


Stále aktuální severský styl s bílou a šedou barvou skvěle doplňuje motiv běleného dubu na elegantních posuvných dveřích Sapeli. Výborná volba do malých prostor, nebo k oddělení šatny od ložnice, jak je tomu právě zde. V takové ložnici na sebe spánek nenechá dlouho čekat.

Interierove dvere Sapeli - Alegro, dyha, beleny dub
Interiérové dveře Sapeli - Alegro, dýha, bělený dub

Koupelna je místem relaxace a odpočinku snad v každé domácnosti. Nenechte se rušit obavou o nacákanou vodu na podlaze. S vodotěsnými dveřmi Sapeli ve vysoce moderním lesku můžete být naprosto v klidu. Nehrozí žádná devastace podlah, ani případné vytopení sousedů. Ani pára jim neuškodí.

Vnitrni dvere Sapeli - Elegant, vodotesne, vysoky lesk
Vnitřní dveře Sapeli - Elegant, vodotěsné, vysoký lesk

Tento kousek je pro opravdové fajnšmekry. Pro ty, kteří si chtějí svůj interiér dokonale vymazlit. Zdánlivě jednoduché, přesto dokonalé. Tyto interiérové dveře Sapeli vykouzlí skutečnou modernu i u vás doma.

Interierove dvere Sapeli - Rede, posuvne
Interiérové dveře Sapeli - Rede, posuvné

Pro milovníky minimalistického stylu života jsou tyto vnitřní dveře Sapeli jako stvořené. Nenaruší nijak prostor, jsou nadčasové a v tomto případě doplněné o velice vhodně zvolenou klidu.

Vnitrni dvere Sapeli - Elegant, vysoky lesk
Vnitřní dveře Sapeli - Elegant, vysoký lesk

Zde vidíme příklad dveří Sapeli vhodných do velkorysých prostor. Ve spojení s bílou barvou a dřevěnou podlahou se bílý dub skvěle vyjímá. Zdánlivě nenápadně zakomponované průhledné pruhy dodávají na vzdušnosti a tvoří celkově uspořádaný dojem.

Dvere Sapeli - Mera Sapdecor, bily dub
Dveře Sapeli - Mera Sapdecor, bílý dub

Počasí už každým dnem více a více přeje pohodovým venkovním večerům na chalupě. Jaké dveře zvolit tam? Pokud chcete docílit rustikálního vzhledu, pak je sukatý smrk to pravé. Při volbě dřeva, jako materiálu pro vybavení pokoje, je možnost, že bude interiér působit až moc plně. To se může lehce stát při volbě nábytku, ale pokud zvolíte dřevo na interiérové dveře, takové riziko nehrozí. Jak vidíte zde. Útulný a příjemný pokoj.

Interierove dvere Sapeli - Bergamo, dyha, sukaty smrk
Interiérové dveře Sapeli - Bergamo, dýha, sukatý smrk

Udělejte ze svého domu skutečně chytrou stavbu, která vás uchrání nejen před nepřízní počasí. Představujeme vám kouřotěsné dveře. Vypadají božsky!

Bezpecnostni dvere Sapeli - Elegant, kourotesne dvere
Bezpečnostní dveře Sapeli - Elegant, kouřotěsné dveře

Zde máme příklad toho, jak může vhodně zvolený typ skleněných dveří opticky zvětšit místnost. Tyto velké a prosklené dveře dodávají na vzdušnosti a přitom poskytují dostatečné soukromí.

Sklenene dvere Sapglass, dyha, bily jasan
Skleněné dveře Sapglass, dýha, bílý jasan

Snad se vám naše inspirace líbila a už chápete, jak velký význam mají vhodné dveře v interiéru. Pokud toužíte po větším výběru, navštivte pobočky DODO for life, kde se Vám dostane odborné rady. Pokud byste hledali nejbližší pobočku DODO for life, tak všechny kontakty naleznete na stránkách www.dodo-dvere.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze