Úvod

Kamenná vlna Rockwool na rozhlasových vlnách

Jaké části domu zateplit a ušetřit? Jakou izolaci na zateplení použít? Jaká tloušťka izolace je vhodná pro zateplení fasády či střechy?


Na tyto a mnohé další otázky nyní dostanete odpověď v pořadu o úsporách při zateplování, který po prázdninové pauze pokračuje každé pondělí na vlnách rádia Frekvence 1.

Zástupce společnosti Rockwool ve svých odpovědích na všetečné otázky moderátorky přináší praktické rady na témata z oblasti zateplování podlah, fasád, střechy a další zajímavé informace související s výstavbou nízkoenergetických i pasivních rodinných domů, které jsou považovány za trend současné doby.

                         

Energeticky úsporné bydlení je s otázkou kvalitního zateplení jednoznačně spjato. V pořadech se rovněž dozvíte, proč je výběr kvalitní izolace prvořadý a jaké úspory vám správné rozhodnutí přinese. Je řada levných izolačních materiálů, u kterých ušetříte při jejich nákupu, dlouhodobý efekt je však minimální. Volbou kvalitní izolace z kamenné vlny Rockwool volíte izolační materiál s mimořádnými tepelněizolačními vlastnostmi, který snižuje vaše náklady na vytápění, chrání váš dům před požárem, výrazně tlumí hluk a díky svému přírodnímu původu je šetrný k životnímu prostředí. Volba tepelné izolace z kamenné vlny je volbou bezpečného, zdravého a ekologického bydlení.

Až do konce září každé pondělí před 14. hodinou odpoledne získáte na rádiu Frekvence 1 jednoduchý a praktický návod, jak postupovat při zateplení, abyste dosáhli na dotaci, minimalizovali náklady na vytápění a především ušetřili. U zateplení totiž jednoznačně platí, že „kvalitní izolace = investice k nezaplacení.“ Další zajímavé informace týkající se tepelných izolací Rockwool včetně tipů, jak ušetřit při zateplení vašeho domu, se dozvíte na portále věnovaném úsporám energie www.zacnetesetrit.cz.

www.zacnetesetrit.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze