Úvod

Čisté spáry rychle a snadno?

Uniká vám voda za vanou, protože starý silikon okolo vany již netěsní? Máte začernalé spáry okolo umyvadla a ať děláte co děláte, nedokážete je vybělit? Nemusíte hned volat odborníka. Nový sanitární silikon Ceresit se samospouští se aplikuje velice snadno a spolehlivě vytmelí i ta nejproblematičtější místa.


Nové materiály, moderní čisté jednoduché tvary, vysoká technická vyspělost, důraz na zdravější prostředí, to vše vytváří extrémní nároky na design a hygienu. Zejména místnosti, které jsou spojeny právě s hygienou jako koupelny jsou pod pomyslným drobnohledem. Existuje nepřeberné množství přípravků, které je pomáhají udržet čisté. Přesto čas od času tuto situaci musíme radikálněji řešit. Lehce odchlípnuté nebo začernalé spáry okolo vany, sprchového koutu či umyvadla netěsní a nepůsobí ani hygienicky natož esteticky. Navíc se v nich skrývá potenciální zdravotní riziko. Proto je nutné tyto případy radikálně řešit.

Nyní nově přichází na trh
první revoluční sanitární silikon Ceresit se samospouští. Díky unikátní technologii nepotřebujete aplikační pistoli. Zmáčknutím samospouště aktivujete tlak, který přímo uvolní silikon a vy jej ihned můžete nanášet. Aplikace je tak snadná, že ji hravě zvládne téměř každý. Další unikátní výhodou je otočný aplikátor, který Vám umožní nasměrovat tok silikonu právě do míst, kam potřebujete
                                                

Pro standardní silikony potřebujete aplikační pistoli. Méně zkušení lidé se mohou zdržet již vložením kartuše do pistole. Při vytlačování je navíc nutné vyvinout dostatečnou sílu. S použitím unikátního systému sanitárního silikonu Ceresit se samospouští tyto drobné problémy odpadají. Tmelíte snadno a rychle. Navíc nemusíte společně se silikonem pořizovat aplikační pistoli a tím šetříte náklady.

Sanitární silikon Ceresit se samospouští
snadno utěsní a vyplní i ty nejproblematičtější spáry okolo umyvadla, sprchového koutu nebo vany. Má vynikající tmelící schopnost a výborně přilne k většině materiálů. Díky němu budou spáry ve vaší koupelně dlouhodobě zářivě čisté. 

Nemusíte být ani odborník, ani kutil, nyní i vy můžete mít rychle a snadno čisté a těsnící spáry v koupelně.

Více informací získáte na www.ceresit.cz.


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze