Úvod

Potřebujete rychle peníze, ale banka Vám nepůjčí? Zkuste nebankovní půjčku!

Nebankovní půjčka Vám může posloužit stejně dobře, jako ta bankovní. V případě společnosti Kouzelná půjčka pak můžete mít peníze na svém účtu už do hodiny od schválení žádosti o půjčku, jejíž splatnost činí až 30 dnů.


Nebankovní půjčka až 50 000 Kč
S touto nebankovní půjčkou tedy snadno překlenete období do příští výplaty, půjčit si přitom můžete až 10 000 Kč, pokud jste novým klientem Kouzelné půjčky, nebo až 50 000 Kč, pokud jste stávajícím klientem této společnosti.

Celý proces probíhá online
Celý proces je online a peníze na svém účtu můžete mít už do 60 minut od schválení Vaší žádosti o půjčku*, společnost Kouzelná půjčka Vám tedy dokáže pomoci i v případě, kdy jste se nedostatek financí rozhodli řešit doslova na poslední chvíli.

Jistota díky zákonu o spotřebitelském úvěru
Nebankovní půjčku od společnosti Kouzelná půjčka získáte vždy dle zákona o spotřebitelském úvěru, který Vás (coby klienta) chrání před nekalými praktikami, jako je ručení směnkou, rozhodčí doložka, skryté poplatky apod. U nebankovní půjčky společnosti Kouzelná půjčka tedy máte jistotu, že ji získáváte za férových podmínek.

Přesvědčte se sami o výhodnosti nabídky společnosti
Kouzelná půjčka Ptáte se, jaká je cena takové půjčky? Například u nebankovní půjčky na částku 10 000 Kč se splatností 30 dnů přeplatíte 2 850 Kč**, což je v rámci skupiny rychlých nebankovních půjček velmi slušný výsledek, navíc, s bonusem v podobě již zmíněných férových podmínek.

Neváhejte tedy a řešte svůj nedostatek financí nebankovní půjčkou od společnosti Kouzelná půjčka, uvidíte, že Vám dobře poslouží a že se tak budete k této společnosti vždy rádi vracet.

* v případě splnění všech podmínek společnosti Kouzelná půjčka
** modelový příklad z 10. 10. 2014, RPSN 2 018 %
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze