Úvod

Interiérové dveře pro Vaše krásné bydlení

Dokončujete své bydlení, anebo právě provádíte jeho rekonstrukci? Dopřejte svému domovu dveře, které dokáží mnohem více, než se jen otevřít a zavřít. Objevte nové povrchy dveří a zárubní.


Nedílná součást interiéru 
Krásný a útulný interiér je výsledkem citlivého a promyšleného spojení mnoha prvků. Interiérové dveře a zárubně mezi ně beze sporu patří. Oblíbeným komponentem moderních, ale i tradičních interiérů se staly dveře a zárubně PRÜM, známé svou prvotřídní německou kvalitou a vkusným neotřelým designem mnoha tváří. Ukázkou jedinečného spojení řemeslného umění a nadčasového stylu jsou dveře z programu ROYAL, kde nechybí žádný z exotických odstínů, jako je wenge, teak, ořech, zebrano a další. Nás zaujaly především 4 nové povrchy dveří a zárubní CPL PERA. 

        

Vyberte si z nových povrchů
Nové povrchy dveří a zárubní CPL PERA se pyšní elegantními odstíny inspirovanými nejnovějšími trendy v oblasti moderního nadčasového bydlení. Pokud máte v oblibě příjemné krémové odstíny, zakomponujte do svého bydlení dveře s povrchem Pera creme. Jestliže preferujete spíše tmavé odstíny, Pera dark Vás jistě zaujme. Dveře v odstínu Pera Dark vytvoří příjemný kontrast s bílými, anebo lehce krémovými stěnami. Velké oblibě se rovněž těší odstíny Pera grey a mokka. Náš tip: Pokud toužíte po interiérových dveřích, které jen tak někdo nemá, zvolte při výběru dveří nevšední nerezový rámeček v kombinaci s nerezovými pásky z programu ROYAL.

                                          
Dveře z programu ROYAL s povrchem Pera creme

Využijte zajímavé nabídky
Vybrali jste si z nových povrchů? Pak Vás určitě potěší, že na nové povrchy dveří v provedení CPL PERA se vztahuje akční nabídka. Na standardní komplety v CPL provedení získáte slevu ve výši 15% z ceníkové ceny. Více informací o této nabídce najdete na www.dvereazarubne.cz

Otevřete ten správný odkaz 
Výhradním dovozcem německých dveří PRÜM pro Českou republiku je společnost W a Weinzettl s.r.o., která poskytuje dodávku i montáž interiérových dveří s kompletním servisem. Od zaměření stavby a zpracování nabídky, přes návrhy a poradenství, až po dodávku a odbornou montáž. Záruční a pozáruční servis je naprostou samozřejmostí. Uzavřete svůj interiér krásnými dveřmi. Otevřete ten správný odkaz www.prum.cz nebo www.dvereazarubne.cz. Specialisté, kteří se již po mnoho let zaměřují výlučně na dveře, se o vše postarají.

www.dvereazarubne.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze