Úvod

Originální dřevěné hračky v barvách duhy pro menší i větší děti

Hledáte tip na kvalitní hračky, které Vaše děti jen tak neomrzí, a napomáhají k jejich všestrannému rozvoji? Dřevěné hračky z internetového obchodu Grimms.cz nás na první pohled zaujaly svým promyšleným zpracováním a nádhernou barevností.


Originální hračky mimořádné kvality
Při výběru hraček pro děti by měla být kvalita na prvním místě. Hračky z internetového obchodu www.grimms.cz jsou známé vynikající kvalitou materiálu i zpracování s velkým podílem ruční práce. Vyrábí se výhradně z evropských dřevin, jsou ekologické, zdravotně nezávadné a díky svému finálnímu ošetření oleji a vosky nádherně voní. Děti na hračkách nejvíce přitahuje jejich barevnost. Rodiče dále oceňují, že jsou tyto hračky didaktické a pomáhají tak rozvíjet dětskou kreativitu, motoriku a fantazii.

 

Přenosná autodílna nejen pro chlapečky
Nejen pány kluky nadchne dřevěná přenosná autodílna. Uvnitř skládacího domečku najdou malí opraváři vše, co potřebují ke své práci. Zdvihací plošinu s nájezdní rampou, mycí linku s rampou pro vjezd a výjezd, vozový zdvihák, a dokonce i benzinové čerpadlo, kde natankují obě autíčka, která jsou nepostradatelnou součástí soupravy. V autodílně nechybí ani takové drobnosti, jako je tlakoměr, prodejní regál, bednička na nářadí a další. Dětem se na hračce líbí její variabilita (skládá se jako puzzle) a mobilita. Autodílnu mohou kdykoli jednoduše sbalit a přenést ji, kam potřebují. Hračka je k dostání ve dvou provedeních, buď krásně barevná, anebo v odstínu přírodního dřeva.

 

Hračky inspirované barvami duhy
Mezi velice oblíbené dřevěné hračky patří stavebnice Duhový most. Krásný barevný most se skládá ze šesti dílů vyvedených v zářivě barevných odstínech duhy. Velké oblibě se rovněž těší dvanáctidílná stavebnice Velká duha. Děti si s ní mohou hrát buď samostatně, anebo v kombinaci s ostatními hračkami. Z jednotlivých dílů se dají poskládat duhové ploty, mosty, tunely, ale také kolébky a houpačky. Fantazii se meze nekladou. V barvách duhy si mohou děti stavět i z jiných stavebnic, jako je například skládací loď. To už se ale dostáváme k hračkám pro nejmenší děti.

 

Dřevěné hračky pro nejmenší
Batolata milují tahací hračky. Tahací zvířátko veverka s barevnými válečky se stane jejich nejlepší kamarádkou. Že máte ještě menší dítě? Hitem číslo jedna mezi lezci je obrovský válec s kuličkami a rolničkou, který rozvíjí dětské smysly a povzbuzuje děti v pohybové aktivitě. Vybrat si můžete z několika barevných provedení, je tu zelené, růžové a duhové. Všechny tyto krásné hračky koupíte na www.grimms.cz. Přejeme Vám příjemný nákup a Vašim dětem hodně radosti z dárků!

 

www.grimms.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze