Úvod

ZAŘIZUJEME DĚTSKÝ POKOJ - od miminek po studenty…

Vybíráte dětský nábytek do pokojíčku? Zařizujte pokojík pro větší dítko či studenta? Máte k dispozici jen malý obytný prostor? Ve všech případech najdete inspiraci na následujících řádcích! Nové kolekce dětského nábytku jsou tu pro Vás, stačí si jen vybrat.


Nábytek pro naše nejmenší
Pojďme začít od nejmenších dětí, v tomto případě je třeba přizpůsobit vybavení pokojíčku pohodlí rodičů, kteří o ně pečují. Dětská postýlka by měla být nejen krásná a bezpečná, ale dítko by se nám z ní mělo pohodlně brát i do ní ukládat.

detska postylka v matove barve

Dále se hodí mít po ruce úložnou komodu a šikovný přebalovací pult. Podívejte se na nové kvalitní kolekce nábytku od belgického výrobce Noukie´s. Děti milují barvy Ať už vybavujete pokojík pro miminko, batole, předškoláka či školáka, mějte na paměti, že děti barvy milují. Nehledě na to, že barvy podporují jejich vývoj. Stačí jen pár barevných dvířek v atraktivním odstínu a krásný pokojíček je na světě. Ideální je, když ho ještě sladíte s výmalbou stěn.

pokoj pro miminko

Ať žije sektor!

Ano, přesně tak! Ať žije úžasný sektorový nábytek, který má tu skvělou výhodu, že ho můžete kompletovat dle aktuálních potřeb, je totiž jako stavebnice. Postele, skříně, komody, knihovny, regály, psací stoly, závěsné skříňky, to jsou kamínky do mozaiky dětského pokoje. Sektorový nábytek se pro svou variabilitu a komplexnost těší velké oblibě také v ostatních částech bydlení, v obývacích pokojích i ložnicích pro dospělé.

oblibeny sektorovy nabytek

Inspirace pro malý byt

Také řešíte nekonečný problém s nedostatkem místa? Nejste sami. Ti, kdo ho řešili o pár kroků před Vámi, vymysleli dětský nebo studentský pokoj se sklápěcí postelí. Moderní sklápěcí postele jsou praktické a elegantní zároveň, nemyslíte? A vůbec jim to neubírá na komfortu.

prakticka vyklapeci postel

Postele mnoha tváří
Nelíbí se Vám praktická sklápěcí postel? Pořiďte dětem do pokojíčku jiné rafinované řešení, například v podobě palandy. Menší děti ocení, když jim do pokojíčku nastěhujete postel v designu autobusu nebo oblíbeného Bleska Mc Queena. Takový úžasný nábytek ocení děti nejen, když je čas jít spát, ale i přes den, kdy bude sloužit jako dějiště her. A abyste věděli, autobusy mají rádi nejen kluci, ale i holky.

divci ruzovobily pokoj

Největší výběr v ČR
Největší výběr dětského nábytku a dětských postelí v celé České republice s vlastní dopravou najdete na stránkách obchodu www.hmnabytek.cz. A pozor, nemají tu jen dětský nábytek, nýbrž kompletní vybavení bytů, domů i zahrady. To vše ve výborné kvalitě a za velmi zajímavé ceny. Přesvědčte se sami a vykouzlete to nejútulnější bydlení nejen svým dětem, ale celé rodině.

inspirace pro chlapecky pokoj

Nakupujte z pohodlí domova pro Vaše pohodlí na www.hmnabytek.cz – nábytek pro každého…

logo hmnabytek
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze