Úvod

Ploty a brány od předního evropského výrobce

Máte krásný dům? Dopřejte mu plot, který přirozeně splyne s jeho tváří i přilehlou zahradou, a zároveň spolehlivě ochrání Vaše soukromí. Přinášíme Vám tip, kde najdete rozmanitou nabídku stylových, univerzálních a vysoce kvalitních plotů a bran, které lze snadno sestavit. Jejich design Vás okouzlí!


Vkusný a spolehlivý ochránce soukromí 
Dům, zahrada a plot, to je nerozlučné trio, které tvoří základ komfortního, spokojeného a bezpečného bydlení. V domě žijeme, na zahradě relaxujeme, plot plní úlohu spolehlivého ochránce nerušeného soukromí. Vhodně zvolený plot by měl s okolím domu přirozeně splynout, aby tak nechal vyniknout kráse stavební i zahradní architektury. Další důležitou vlastností je jeho dlouhá životnost. Branky a vrata plotu by měla umožňovat snadné a pohodlné ovládání. Při výběru plotu se vyplatí, obrátit se na profesionálního výrobce s mnohaletou zkušeností, který Vám dodá kvalitní a vzhledově příjemný plot přesně podle Vašich představ. Mezi přední evropské výrobce vrat a plotů patří WIŚNIOWSKI, který na trhu působí již přes 20 let. Součástí jeho sortimentu jsou také garážová vrata a brány, ocelové a hliníkové vstupní dveře, protipožární dveře, hliníková okna a další výrobky, které se vyrábí nejen v typizovaných rozměrech, ale i na míru. Moderní technologie je zárukou vysoké kvality výroby. Dlouhodobá trvanlivost je zaručena galvanizací všech prvků plotu. Vrstva speciálního povrchového prášku se postará o dodatečnou ochranu povrchu.

    

Poskládejte si svůj plot 
Stavebnicový systém plotu WIŚNIOWSKI, který zahrnuje vrata, jejich části, plotové dílce a sloupky, se snadno přizpůsobí okolním prostorám. Jednotlivé prvky lze vhodně kombinovat a skládat. Můžete si vybrat z mnoha variant a vzorků, od nejjednodušších a klasických řešení v systémech EKO a CLASSIC, až po exkluzivní formy STYL a LUX. Ploty jsou nabízené v široké škále barev, v typických i zvláštních rozměrech. Díky jejich modulární struktuře je snadno a rychle sestavíte. Sestava je vybavena zvláštními připevňovacími svorkami. Připevňovací místa se zabudovanými závěsy plotů umožňují kompletaci dvojitých křídlových vrat nebo plotových dílců ke sloupkům, které mohou být  zhotoveny z libovolného materiálu a připojí se buď k novému, nebo již existujícímu plotu. 

    

Bezpečný domov
Domovní ploty WIŚNIOWSKI představují bezpečnou ochranu Vašeho soukromí. Ve vestavěném sloupku vedle branky se nachází vstupní telefon (případně video telefon), kterým lze kontaktovat osoby stojící mimo objekt. Komfort ovládání je zajištěn elektromagnetickým zámkem, který počítá s otevřením branky bez nezbytnosti použití klíče k opuštění domu. Vypínač je nainstalován na libovolném místě v domě. Pokud jdete ven, stačí jen stisknout vypínač, který uvolní elektrickou zarážku. Jakmile opustíte prostor, branka se automaticky zavře. Chcete systémem plotu WIŚNIOWSKI ochránit také svůj dům? Zavítejte na www.awploty.cz, což jsou webové stránky jednoho z mála autorizovaných dodavatelů plotů WIŚNIOWSKI u nás. Max Kupka, to je rodinná firma s dlouholetou tradicí, která zajišťuje distribuci a montáže po celém území České republiky.

www.awploty.cz


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze