Úvod

Koš může interiéru slušet a Vám šetřit čas

Pokud se Váš domov pyšní krásným interiérem, jistě nechcete kazit výsledný dojem nevzhledným košem na odpad nebo na prádlo. Víceúčelové koše, které Vám nyní představíme, však schovávat nemusíte. Navíc, jak sami zjistíte, není nad spojení praktičnosti s krásou.


Nepostradatelní pomocníci v domácnosti jinak
Koš, ať už na odpad nebo špinavé prádlo, je nepostradatelným pomocníkem každé domácnosti. Často však kvůli vzhledu bývá umístěn na ukrytém místě, nejčastěji ve vestavěné skříňce pod dřezem nebo v technické místnosti. V případě koše na odpad se potýkáme nejen se zápachem, ale také s jeho velikostí. Do vestavěných úložných prostor se vejde koš pouze omezené velikosti, což v praxi znamená neustálé běhání ke kontejneru. A tříděný odpad většího objemu, jako jsou PET lahve či starý papír, nezbývá než skladovat jinde.


Malý prostor, velkorysé řešení
Pokud nepatří vynášení koše mezi Vaše oblíbené domácí práce, jistě Vás bude zajímat, že existují také prostorově velkorysé koše na třídění odpadu, které díky jejich pěknému přírodnímu vzhledu a přirozené cirkulaci vzduchu uvnitř nemusíte schovávat. Na výběr máte z tří nebo čtyřkomorového provedení a mnoha designů. Náš tip: Rohový koš umožňuje dokonale využít prostor také v menších nebo atypicky řešených interiérech. Koše se značkami učí děti ekologicky myslet a třídit odpad již odmalička.


Třídíme odpad, třídíme prádlo
Čas nad domácími pracemi Vám pomůže ušetřit nejen koš na tříděný odpad, ale také koš na prádlo. Velmi rafinované řešení představují koše vybavené přehlednými přihrádkami s barevnými snímatelnými vaky a pevnými úchyty. Díky vakům, které mají podobu tašek, můžete přenášet prádlo přímo k pračce. Prádlo si tak průběžně třídíte a rovnou perete, což Vám šetří čas. Každý člen rodiny bude vědět jak na to. Speciální verzi koše na prádlo pro pány jistě ocení každá hospodyňka.


Víceúčelové koše do ložnice - peřiňáky, stolky, lavice v jednom
Mezi oblíbené interiérové doplňky rovněž patří prostorné peřiňáky, do kterých pohodlně složíte dva polštáře a dvě peřiny. Speciální vaky uvnitř koše brání pronikání prachu dovnitř, avšak lůžkoviny mohou dýchat. Peřiňáky mohou zároveň dobře posloužit jako noční stolky. Nás nejvíce zaujaly úložné lavice do ložnice, na které se můžete v případě potřeby také posadit.


Více než jen koš
Koše na prádlo nebo na peřiny jsou výjimečné nejen svým praktickým řešením a krásným vzhledem, ale i dalšími funkcemi. Koš na třídění prádla umístěný v koupelně dobře poslouží také jeho přebalovací pult, anebo sedátko. Posadit se můžete také na proutěnou úložnou lavici ve Vaší ložnici.


Šetřete čas, prostor, peníze i přírodu
Jednoduše získejte maximum a pořiďte si do své domácnosti některý ze šikovných pomocníků, kteří Vám prokážou dobrou službu. Unikátní víceúčelové koše koupíte v internetovém obchodě www.kos-trideni.cz. Všechna provedení jsou dílem české ruční výroby. Koše jsou ekologické a na trhu skutečně jedinečné.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze