Úvod

Zahradní domek nahradí sklep

Nemáte podsklepený dům a často postrádáte výhody sklepa? Postavte si zahradní domek. Tato jednoduchá a pohledově příjemná stavba dokáže sklep v mnoha ohledech nahradit.


Když nám chybí sklep
Moderní projekty nových domů se sklepem většinou nepočítají. Výhodou je rychlejší výstavba a nižší finanční náročnost realizované stavby. Problémem však zůstává, kam uložit všechno nářadí a zahradní vybavení, sekačkou počínaje a dětským bazénkem konče. Když si po nějakém čase užívání nemovitosti uvědomíme, že nám sklep chybí, dům bohužel zpětně podsklepit nelze. Naštěstí však existuje celkem přijatelné řešení, a to stavba zahradního domku.

Praktické a stylové zahradní domky
Zahradní domky jsou nenáročné dřevěné stavby, které patří mezi oblíbené součásti vybavení zahrad. Protože se pyšní příjemným vzhledem, zahradu nehyzdí, ale naopak ji stylově doplňují. Díky možnosti volby ze široké palety lazurovacích laků můžete svůj zahradní domek nebo podobnou stavbu krásně sladit se vzhledem Vaší zahrady i domovní fasády. Hlavním důvodem stavby zahradních domků je však potřeba vyřešit úložné prostory mimo obytnou část domu. Do zahradního domku schováte veškerou zahradní techniku, kterou je třeba chránit před povětrnostními vlivy, stejně jako před zvědavýma očima případných nenechavců. Domácí kutilové navíc ocení, že si v domku mohou vytvořit své zázemí.

 

Zahradní chatky nabízejí více prostoru
Pokud jsou Vaše nároky na prostor o něco vyšší a velikost Vašeho pozemku to umožní, místo běžného domku na nářadí si můžete postavit o něco větší zahradní chatku. Zahradní chatky se svým konstrukčním provedením od zahradních domků nijak neliší, rozdílem je právě jejich velikost. Mezi oblíbená řešení rovněž patří zahradní altány, které nabízejí možnost příjemného zahradního posezení, a zároveň uskladnění grilu včetně příslušenství a zahradního nábytku.

Navrhněte si svůj zahradní domek
Pokud tedy hledáte elegantní řešení, jak získat prostor k uložení Vašeho zahradního náčiní a vybavení, z nabídky staveb mnoha typů, velikostí a provedení na www.zahradni-domky-chatky.cz si jistě vyberete. Že Vás nezaujal žádný z typových projektů? Díky letošní novince si můžete sami navrhnout zahradní domek podle svých představ. Nový exkluzivní variační koncept se sedlovou střechou Variation a Infinity a rohovým zastřešením umožňuje až 165000 různých kombinací.

www.zahradni-domky-chatky.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze