Úvod

Interiérové dveře SAPELI. Kde je pořídíte nejvýhodněji? U DODO for live!

Ano, Dodo for life, přední prodejce interiérových dveří Sapeli, nabízí svým zákazníkům vždy něco navíc. Co dostanete navíc nyní? Nadstandard za cenu standardu, atypické provedení bez příplatku, zámek s magnetickou střelkou . . .


Akce na vnitřní dveře SAPELI
V rámci akce na vnitřní dveře SAPELI získáte navíc celou řadu výhod. Bezpolodrážkové dveře za cenu polodrážkových v dýhovaném provedení, zárubeň OBTUS za cenu normální zárubně, zámek s magnetickou střelkou nebo zámek Premium s tichou střelkou bez příplatku, atypický rozměr bez příplatku, bezpečné kalené sklo bez příplatku a navíc sadu vysoce kvalitních prostředků určených k údržbě dveří zdarma.

Nejoblíbenější řešení architektů
Vysoká funkčnost a krásný moderní design učinily z bezpolodrážkových dveří SAPELI v dýhovaném provedení nejoblíbenější řešení současných architektů a bytových designérů. Tyto exkluzivní dveře, které jsou v kombinaci s hliníkovou hranou či bezúdržbovým magnetickým zámkem téměř nezničitelné, můžete mít nyní za cenu polodrážkových.

Interiérové dveře SAPELI

Designově nejmodernější řešení
Designově nejmodernější řešení pro Váš interiér přináší zárubeň Obtus. Napojení vodorovného nápraží tzv. natupo dodá každému prostoru na atraktivitě. Co dále oceníte, to je ve srovnání s normální zárubní výrazně vyšší mechanická odolnost povrchového materiálu ABS. Pokud pořídíte interiérové dveře SAPELI nyní, získáte zárubeň Obtus za cenu standardní zárubně.

Zámek – chcete chytrý nebo tichý?
Ať už zvolíte variantu pro lenochy v podobě zámku s magnetickou střelkou, která se automaticky vysouvá při zavírání dveří (takže nebudete bouchat dveřmi, i když při zavírání nepoužíváte kliku), nebo zámek Premium s tichou střelkou pro téměř neslyšné zavírání dveří, nezaplatíte navíc ani korunu.

Je libo atyp nebo kalené sklo?
Bez příplatku jsou také interiérové dveře SAPELI atypických rozměrů. Stejně jako bezpečné kalené sklo, jehož výhody ocení především rodiče malých dětí. Vysoká mechanická odolnost minimalizuje riziko poškození dveří. Rozpad výplně na malé neostré úlomky pak významně snižuje riziko zranění.

Nečekejte na jaro!
A aby toho nebylo málo, můžete si u DODO for live navíc vybrat z mnoha typů kvalitního nerezového kování se slevou 10%. Nečekejte s pořízením svých interiérových dveří na jaro. Dopřejte si nadstandard za cenu standardu již nyní. Akce platí do 31. ledna 2015.

Pokud čtete náš článek pozdě, nebuďte smutní. DODO for live určitě zase něco chystá. Na stránkách www.dodo-dvere.cz můžete sledovat aktuální akce.

Buďte moderní! Buďte v bílém!

Bílé dveře Sapeli - Bergamo
Bílé dveře Sapeli - Bergamo

Bílé dveře Sapeli - Lotos
Bílé dveře Sapeli - Lotos

Bílé dveře Sapeli - Venecia
Bílé dveře Sapeli - Venecia
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze