Úvod

Proč mají sousedi teakový nábytek?

Protože se řídí nejnovějšími trendy? Protože mají rádi luxus, nebo exotiku? Pravý důvod Vám možná ani nepoví. Je jím souhrn úžasných vlastností a vzhledu. Nábytek z této exotické dřeviny je totiž neobyčejně odolný, má dlouhou životnost a svým krásným vzhledem, který může mít mnoho podob, naplní interiér neobyčejně útulnou atmosférou.


Ráj pro čerpání inspirace
Abyste jste si teakový nábytek prohlédli, se nemusíte nechat zvát k svým sousedům na návštěvu. Pro inspiraci si zajdete do obchodu s teakovým nábytkem Jawa na pražském Smíchově na křižovatce Preslovy a Matoušovy ulice. Nemusíte čekat na žádnou příležitost. Otevřeno mají od 10 do 19, v sobotu do 14.00. V prodejně Jawa najdete mnoho inspirací jak změnit a oživit svůj interier, nejen nábytkem.

zarazka na knihy

Teak z Jávy
Jídelní sety, knihovny komody, skříně, skleníky, postele, stejně jako drobný nábytek, jako jsou konferenční a noční stolky, to vše z toho nejkvalitnějšího teakového dřeva dovezeného z indonéského ostrova Jáva, kde mají teakové stromy ideální podmínky pro svůj růst. Proto je také teak z Indonésie považován za ten nejkvalitnější. A nejkvalitnější teak toho opravdu hodně vydrží. To protože teakové stromy jsou zvyklé odolávat náročným klimatickým podmínkám, větrem počínaje a vlhkem konče. Vysoce ceněnou předností teakového dřeva je obsah oleje, který dřevo chrání před škůdci a hnilobou.

lavice s uloznym prostorem

Nábytek pro celý dům
Nábytkem z teakového dřeva můžete bez obav vybavit nejen své obytné místnosti, ale i koupelnu a další prostory se zvýšenou vlhkostí vzduchu. Teakový nábytek často dotváří i venkovní posezení na terase či pod pergolou.

soska z teakoveho dreva

Vyberte si styl!
Vedle své nejznámější tváře, kterou je bezpochyby koloniální styl, může mít teakový nábytek také jiné podoby. Rustikální nebo moderní. Záleží na Vás, jakému designu dáte přednost. Lze vybírat z různých odstínů moření ale i přírodného provedení. V prodejně Jawa nábytek v Praze na Andělu najdete všechny možné podoby teakového nábytku a kromě toho také spoustu stylových doplňků, mezi nimi vázy, misy, samorosty a mnoho jiného. Přesvědčte se sami. Inspiraci pro své bydlení můžete rovněž načerpat na stránkách www.jawanabytek.cz.

Ať se Vám příjemně vybírá :)
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze