Úvod

Bílá ložnice je neobyčejně uklidňující

Víte, proč se před spaním počítají zrovna ovečky? Přeci protože mají bílé kožíšky a bílá barva působí neobyčejně uklidňujícím dojmem. Právě proto je bílá naprosto ideální do ložnice. Bílá ložnice svádí ke sladkému snění a navíc má tu výhodu, že otvírá volné pole působnosti k experimentům s barevnými doplňky.


Romantika s kovovými prvky
Bílý ložnicový nábytek vynikne buď ve společnosti barevných stěn, anebo když jej oživíme zajímavými prvky, například kovem, či dřevem. Velmi půvabné spojení bílého dřeva a ohýbaného pracovaného kovu představuje postel Byzanz doplněná půvabnými nočními stolky. Nosné sloupky v antickém stylu Vás přenesou až do dávného starověku. Dámy jistě zaujmou také hluboké komody k uložení ložního prádla, vysoké šatní skříně a neposlední řadě i romantické zrcadlo.

bily nabytek v ložnici

Bílé to s přírodním dřevem sluší
Šťastnou volbu rovněž představuje spojení čisté bílé s odstínem přírodního dřeva. Své krásné sny můžete spřádat na bílé masivní posteli dekorované čelem v odstínu borovice. Nábytková kolekce Rio bílé nabízí také neobyčejně stylové komody, skříně, či truhly s krásným kováním a ručně opracovanými starožitnými efekty. Více inspirace pro Vaši bílou ložnici najdete na www.sobnabytek.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze