Úvod

Dekorativní osvětlení jako originální dárek pod stromeček

Přemýšlíte o originálním dárku pod stromeček? Dekorativní osvětlení LivingColors Vaše drahé a blízké rozhodně nezklame. Dodá interiéru na atraktivitě a pozve Vás na výlet napříč barevným spektrem!


Světlo jako doplněk interiéru

Osvětlení vždy ovlivňuje celkovou atmosféru v místnosti. Pocitové osvětlení typu LivingColors, které nabízí možnost volby z mnoha barevných odstínů, se dokonale přizpůsobí Vašemu interiéru. Barevné vysoce svítivé LED diody, u kterých lze regulovat intenzitu i jas, Vám umožní vykouzlit nekonečné množství barevných kombinací, a proto patří mezi oblíbené interiérové doplňky.
 

Rozsviťte si podle nálady

Nás nejvíce zaujaly osvětlovací prvky svítidla s dálkovým ovládáním. Jen si to představte, sedíte pohodlně v křesle, a pouhým pohybem prstu na barevném kroužku ovladače můžete zvolit světlo dle Vaší nálady. Množství a výběr barevných kombinací záleží jen na Vaší fantazii.

 

Design i funkčnost

Z jednotlivých typů můžete vybírat typy, které lze umístit kamkoliv v místosti a nezáleží na tom zda do rohu či na poličku, ale i pomocí důmyslných nástavců můžete toto jedinečné stvítidlo využít jako plnohodnotné stropní či nástěnné svítidlo nebo jako netradiční a designové lampy nebo lampičky v případě LivingColors Mini. Vyjma kombinace až 16mil. barev dokáže svítit i v klasické bílé, jako každé jiné obyčejné svítidlo.
 
Skvělý tip na netradiční dárek, nemyslíte? Nezapomeňte říci Ježíškovi, že krásná designová světla LivingColors najde v internetovém obchodě www.philips-levne.cz. Že Vám Ježíšek chtěl přinést něco jiného? Připomeňte mu, že velkou výhodou LED osvětlení je mimo jiné dlouhá životnost, díky které můžete umocňovat Vánoce několik desítek let dopředu. Přejeme Vám veselé a barevné Vánoce!

www.philips-levne.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze