Úvod

Jaké přednosti mají rostoucí židle a stoly od výrobce MAYER?

Výběr nábytku pro vašeho malého i většího školáka se vyplatí důkladně promyslet. Měli byste vzít v potaz to, kolik času každý den vaše ratolest stráví nad domácími úkoly, a že ho není málo. V tomto věku je třeba, více než kdy jindy, myslet na kvalitu, abyste předešli špatnému růstu páteře a tím problémům s bolestmi zad v dospělosti. A když bude kvalitní židle a stůl navíc růst s vaším potomkem, a vy budete investovat nemalé peníze pouze jednou, potom není důvod váhat.


Velkou předností je vysoká kvalita za dostupnou cenu dlouhodobě ověřena trhem. Záruka pět let zahrnuje i čalouněné díly. MAYER CZ nabízí široký sortiment rostoucích židlí a stolů vhodných pro předškoláky od 4-5 let, ale i studenty na střední škole. Novinkou 2017 je možnost snadné výměny barevných doplňků u vybraných stolů, a to v odstínech výrazně dětských nebo v barvě neutrální šedobílé pro starší studenty. Nabízené zboží je téměř vždy skladem a připraveno k dodání následující pracovní den po obdržení objednávky kamkoliv v ČR i SR. A to není vše...

Dělená deska stolu
Všechny stoly mají pracovní desku vždy dělenou, což umožňuje naklápět jen hlavní pracovní desku, zatímco na bočních pevných deskách mohou zůstat ležet předměty. Naklápějící se pracovní deska je u nejprodávanějších stolů Profi3 32P3 a 32W3 široká 70 cm, což plně postačuje i pro práci dospělé osoby. S bočními deskami dohromady nabízí stůl velkou pracovní plochu širokou 116 cm.

Stul Profi3 32W3 58 TW + zidle MyPony
Stůl Profi3 32W3 58 TW + židle MyPony

Barevnost stolů v souladu s aktuálními trendem

Vybrané stoly Profi3, Junior i Racing (zobrazený na úvodní fotce) jsou nabízené v barvě šedobílé až bílé, bez výrazných barevných akcentů, které se v dětském pokoji řeší spíše drobnějšími doplňky.

Čtecí nástavce a poličky
Ke stolům MAYER lze dokoupit poličky uchycené přímo na nesklopných deskách stolů, a to i s tzv. čtecím nástavcem, který lze v případě potřeby jednoduše vysunout a nastavit do potřebné polohy pro umístění tiskoviny nebo třeba tabletu. Viz obrázek zeleného a růžového pokoje v tomto článku.

Možnost měnit barevný akcent stolů
Při změnách dětského pokoje můžete změnit i barvu nábytku! U vybraných stolů Profi3 32P3 TW a Profi3 32W3 TW lze snadno vyměnit barevné doplňky, které jsou součásti balení.

Variabilni stoly Mayer

Praktická zásuvka, háčky a stupnice pro správné nastavení
Každý stůl je standardně vybaven velkou zásuvkou s řadou přihrádek, háčky pro školní brašnu na obou stranách stolu a grafickou stupnicí pro snadné nastavení správné výšky stolu podle výšky sedícího.

Vyskove nastavitelne stoly Mayer

Pojízdné kontejnery
Vybrat si můžete ze 7 pojízdných kontejnerů, které se liší velikostí, barvou kostry ( šedá nebo bílá ) a horní plochou ( čalouněná, lamino javor nebo bílá ). U čalouněných verzí lze volit z více než 18 potahových materiálů. 2-zásuvkové kontejnery lze využít i pro krátkodobé sezení.

Pojizdne kontejnery ke stolum Mayer

Židle bez volného otáčení sedáku
Výrobce nabízí i dětské židle bez volného otáčení sedáku, pro zklidnění a vyšší soustředění při učení. Jedná se o židle MyPony 2435 s pevnou konstrukcí podnože a židle Actikid A2 s neotáčivým pístem PN. Více informací na www.mayer.cz/PN

Siroky sortiment typu a barevnych provedeni zidli Mayer
Široký sortiment židlí, široký výběr kvalitních čalounění od českých čalouníků


Nadstandardní nabídka barevných provedení
Čalounění židlí a pojízdných kontejnerů lze sladit navzájem i s jinými barvami v dětském pokoji. Lze dokoupit látku samostatně a použít pro doladění ostatních doplňků v interiéru. Navíc můžete volit barvu kostry stolu i barvu pracovní desky stolu.

Nábytek bezpečný pro děti
Všechny výrobky MAYER jsou vyráběny tak, aby byly bezpečné. Prevence skřípnutí prstů u naklápění desky stolu je vyřešena speciálním ochranným dílem nebo speciální pojistkou, všechny hrany jsou zaoblené, všechny mezery jsou podle norem tak, aby se předešlo uvíznutí prstů.

Naklapeci pracovni deska s pojistkou u psaciho stolu Mayer
Stůl Profi3 32P3 19 s nástavcem + židle Smarty

Reference a návštěva kamenné prodejny se vyplatí

Nabídky internetových prodejců jsou velmi široké. Nicméně se vždy vyplatí předem získat buď reference od důvěryhodných zdrojů nebo raději osobně navštívit autorizovanou prodejnu. Značkový nábytek se běžně nakupuje tímto způsobem, až 80 % zákazníků si nábytek fyzicky předem prohlédne nebo získá referenci od známých či na internetu.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze