Úvod

ALUGARD, GARDINIA a zdravý životní styl

Zdravý životní styl je téma, které se skloňuje v poslední době snad při každé příležitosti. Ano, všichni víme, že musíme dbát na to, abychom se nepřejídali, abychom pozorně volili zdravé potraviny. Všem nám je jasné, že je velice důležité dbát na dostatečný pohyb. Těch pouček a upozornění je samozřejmě mnohem víc. Ano zdravý životní styl je základem pro to, abychom se udrželi co nejdéle v dobré kondici.


Jenomže, … stále více přibývá digitální techniky, která se snad nevyhýbá nikomu. Display a obrazovka je branou ke komunikaci s touto technikou. A právě zde se nabízí otázka. Dbáme v tomto směru na náš zdravý životní styl? Nemám na mysli to, že my i naše děti strávíme u počítače, notebooku, tabletu nebo u telefonu neúměrně mnoho času. To je samozřejmě fakt, s kterým ve jménu zdravého životního stylu musíme něco udělat. Ale všimli jste si, že mnohdy na monitor, nebo display těchto přístrojů „mžouráme“a bojujeme s odrazy a stíny, aniž bychom si uvědomili, že je velice snadné vytvořit si takové prostředí, které nám umožní pohodlné sledování obrazovky, nebo displeje.

Ano GARDINIA a ALUGARD ve svém programu právě na zdravý životní styl myslí. Není to jenom péče o kvalitu používaných tkanin na výrobu rolet a plisé, která zaručuje, že se z nich po umístění v interiéru neuvolňují žádné škodlivé látky. V programu GARDINIA a ALUGARD jsou použity i látky, které speciálně na práci s počítačem, nebo vlastně s monitorem, nebo displejem myslí.

V programu plisé je to nová látka OFFICE, vyrobená ze 100% polyesteru, která neuvolňuje žádné škodlivé výpary. Navíc struktura tkaní přispívá k tomu, že taková látka rozptýlí paprsky světla tak, že z monitorů, nebo z displeje zmizí odrazy a stíny a zobrazovaný text je čitelný, bez nutnosti výše zmíněného „mžourání“.

I v roletovém programu GARDINIA a ALUGARD najdete tkaninu, která myslí na Vaše oči a na Váš zdravý životní styl. V katalogu rolet najdeme hned tři různé kvality tkanin, které ke zdravému životnímu stylu přispívají. Samozřejmě jsou to opět látky, jejichž struktura tkaní přispívá k tomu, že světelné paprsky jsou rozptýleny. Sledování monitoru, nebo displeje pak nezatěžuje zbytečně extrémně oči tím, že by se musely vyrovnávat s odrazy a stíny.

rolety Rollo Magic-Screen

Těmi základními tkaninami jsou GREENSCREEN ECO látky. Šest barevných odstínů a tři kvality látek - kombinace PET s ALU a látka vyrobená ze 100% polyesteru. Tyto látky jsou odolné požáru. Třetí kvalitou je klasická tkanina vyrobená ze 100% polyesteru.

Tkanina GREENSCREEN ALU je opět vyrobena v šesti barevných odstínech a ve dvou kvalitách – kombinace polyesteru a ALU a látka vyrobená v kombinaci trevira CS a ALU. V tomto programu jsou všechny látky odolné požáru.

Tkanina SCREEN TREVIRA nabízí tři barevné odstíny, Tento program tkanin je vyroben z polyesteru. Všechny SCREEN TREVIRA látky jsou odolné požáru.

Rolety vyrobené z látek, které jsou odolné požáru je možné uplatnit nejen v obytném interiéru, ale i ve veřejných objektech, kancelářích a hotelích.
V tomto“ SCREEN“ programu si skutečně vybere každý i ten nejnáročnější uživatel.

Mysleme na zdravý životní styl a přemýšlejme, kde všude bychom k jeho zlepšení mohli přispět. Je mnoho možností, jak ho můžeme zlepšit. Vlastně ne můžeme. My na svůj zdravý životní styl musíme myslet na každém kroku a musíme trvale usilovat o jeho zlepšení. Takže pojďte s námi zlepšit Váš životní styl.

Náš tým GARDINIA je připraven Vám pomoci a určitě Vám umíme poradit, jak přispět ke zkvalitnění Vašeho životního stylu. Myslíme nejen na zdravý životní styl, ale i na zdravé životní prostředí a dbáme na to, abychom patřili mezi ty společnosti, které naše životní prostředí chrání pro budoucí generace.

Přijďte se podívat na naše www.gardinia.cz a nahlédněte do našeho programu. Přijďte, uvidíte, že nebudete litovat.
Těšíme se na Vás Váš tým GARDINIA HOME DECOR CR spol. s r.o. Žatec
R.Záhoř
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze