Úvod

Řešení pro dům i pro firmu - nerezové odvodňovací systémy

Určitě jste na problém odvodnění již nejednou ve svém životě narazili. Tentokrát jsme se zaměřili na otázku správného a funkčního odvodnění podlah. Ta se totiž netýká jen komerčních a průmyslových provozů, ale i běžného života ať již v rodinném domě, na chalupě nebo v bytě.


Korozivzdorná ocel
Tento pojem, označující kvalitní a vysoce legovanou ocel se zvýšenou odolností vůči chemické a elektrochemické korozi, zřejmě každodenně nepoužíváte. Ale výraz nerez, nerezová ocel už vám cizí nebude. A právě tato ocel (její různé druhy) je osvědčeným základem produktů řešících průmyslové odvodňovací systémy i estetické odvodnění veřejných sprch odvodňovacími žlaby a rošty, či sprchových koutů v domácnostech.

odtokovy zabek ve sprse

Kde hledat?
Nerezovému odvodnění a zároveň také zakázkové výrobě se věnuje novopacká společnost LAF NEREZ s.r.o., jejíž výrobky lze také osobně nakoupit ve vybraných prodejnách po celé ČR. S ohledem na složitost průmyslového odvodnění jsou však jednotlivé variace konzultovány a přizpůsobeny individuálně. Nelze totiž nabídnout stejná řešení např. pro provoz velkého pivovaru a pro vinný sklípek.

odtokovy zlabek

Na odvodňovací žlaby, vpusti nebo rošty jsou vždy kladeny jiné požadavky a nároky. Také domácnosti si v nabídce společnosti mohou vybrat kvalitní a moderní doplňky například ke sprchovému koutu. V nabídce naleznete mimo jiné i nerezové vpusti, celonerezové sifony, sprchové rošty apod.

zakazkova vyroba z nerezu

Co neobsáhne produktový katalog, to vyřeší zakázková výroba. V případě atypické, tedy zakázkové výroby z nerezu, je vše podřízeno přání zákazníka, funkčnosti a technickým možnostem.

Více informací najdete na stránkách www.laf.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze