Úvod

Luxusní matrace pro Váš zdravý spánek

Kvalitní lůžko stejně jako kvalitní jídlo patří mezi pilíře nejen pevného zdraví, ale také spokojenosti hotelových hostů. Z tohoto důvodu vybavují majitelé luxusních hotelů ložnice matracemi špičkové kvality. Mezi nejlepšími hotely světa používajícími luxusní vysoké postele a matrace značky King Koil a Serta patří například Atlantis the Palm Dubai, Emirate palace Abu Dhabi, The Samaya Bali a mnohé další. Luxusní vysoké matrace King Koil a Serta si můžete pořídit také do své vlastní ložnice.


Exkluzivní matrace s důrazem na zdravý spánek
Stále více z nás si uvědomuje význam kvalitní matrace, a proto se snažíme její výběr nepodcenit. Pokud jde o zdraví, není důležitá pouze volba správné tvrdosti matrace, ale také použitých materiálů. Luxusní americké matrace King Koil s tradicí výroby již od roku 1898 obsahují prověřené přírodní materiály, a to především hedvábí, bavlnu, velbloudí vlnu, koňské žíně a přírodní latex.

Když se tradice poctivé řemeslné výroby a přírodní materiály té nejvyšší kvality spojí s nejnovějšími poznatky v oblasti spánku, vzniknou lůžka, která jsou zárukou nejen zdravého, ale také neobyčejně pohodlného spánku. Majitelé nejluxusnějších hotelů, kterým záleží na tom, aby se k nim jejich hosté opakovaně vraceli, dobře vědí, proč sázejí na osvědčené značky matrací King Koil a Serta.

luxusni postel s vysokou matraci

Matracová inspirace pro Vaši ložnici

Díky zastoupení matrací King Koil a Serta v České republice si můžete tyto luxusní americké postele dopřát také Vy ve Vaší ložnici. Velké oblibě se těší matrace King Koil Emerald s koňskými žíněmi, které mají mimořádné antiseptické vlastnosti a vynikající schopnost ventilace.

Další lahůdku pro spánkové gurmány představují matrace King Koil Royalty- Nobility obsahující visco-elastickou pěnu. Jedinečnost této matrace tkví v unikátním systému King Koil double springs. Jedná se o systém dvou vrstev pružin. Spodní vrstva má schopnost vyrovnat případné nerovnosti podkladu a díky tomu je výbornou volbou pro ty, kteří chtějí zachovat svůj současný rošt nebo popř.pevnou desku. Horní vrstva obsahuje taštičkové pružiny rozdělené do pěti zón, které zajišťují optimální rozložení vaší páteře. Pětizónové pružiny v kombinaci s visco-elastickou pěnou umožňují matraci, aby se vytvarovala přesně podle Vašeho těla a došlo tak k eliminaci tlakových bodů, jako jsou boky a ramena. Na této matraci se Vám bude spát vskutku královsky.

O Váš dokonalý komfort při spánku se rovněž postará matrace Serta Lyrics, která nás zaujala svými 18 cm vysokými pružinami a počtem 503 ks/m2. Dokonalost a luxus této matraci dodává použití přírodních materiálů, a to nejenom čisté bavlny a přírodního latexu, ale také velbloudí vlny, která má výborné termoregulační a antiseptické vlastnosti a je jedním z nejdražších materiálů vůbec. Matraci ocení především ti, kteří mají raději tvrdší lůžko.

bila luxusni postel

Široký sortiment a praktické doplňky

Sortiment firmy King Koil zahrnuje varianty nejen pro jednolůžko a matrace na manželské postele, ale také matrace vyrobené přesně na míru dle požadavků klienta. Zcela běžně dodává firma King Koil matrace i do stávajících např. historických postelí na zámcích, kde se matrace vyrábí individuálně s přesností na 1 cm. Vysoké kvalitní matrace se dají také pořídit ve standardních rozměrech (matrace 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200 a matrace 200x200), popřípadě i jako matrace nadměrných velikostí (největší matrace vyrobená v Evropském závodě King Koil měla velikost 250x250 cm). Za zmínku rovněž stojí praktický matracový chránič, který prodlužuje životnost matrace a který dodává firma Royal Comfort ke každé matraci zdarma.

luxusni bila loznice

Výhradní dovozce vysokých luxusních matrací
Více o luxusních amerických matracích King Koil a Serta najdete na stránkách společnosti Royal Comfort s.r.o., která je jejich výhradním dovozcem pro Českou a Slovenskou republiku. Matrace nejvyšší kvality můžete nakoupit i z pohodlí svého domova prostřednictvím webových stránek www.kingkoil.cz, kde najdete kompletní vybavení do ložnice. Postele, postelová čela, polštáře a peřiny německé firmy Mühldorfer a značkové ložní prádlo nejvyšší kvality švýcarské firmy Christian Fischbacher.

Pokud si chcete vyzkoušet jedinečný komfort, který nabízejí luxusní vysoké americké matrace King Koil a Serta, navštivte showroom v Karlových Varech. Přejeme Vám ty nejkrásnější sny.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze