Úvod

Užijte si Vánoce bez zbytečných stresů: Objednejte si dveře Sapeli už nyní

Uvažujete už delší dobu o výměně dveří, ale vždy jste našli výmluvu, proč je zatím neměnit? Nejdřív jste plánovali děti, pak zas nebyl čas nebo peníze? Máme pro vás dobrou zprávu, ideální čas je právě nyní. Interiérové dveře Sapeli totiž můžete pořídit v prodejnách DODO for life se slevou 12 procent, a to od 1. října do 30. listopadu.


Nové vnitřní dveře Sapeli tak mohou posloužit například jako vánoční dárek pro celou rodinu. Zároveň si však nemusíte kazit rodinné svátky jejich montáží. Termín dodání je až v novém roce, a to od 21. ledna do 31. března, tedy dlouho po Vánocích i silvestrovském veselí.

bile interierove dvere Sapeli

Akce obchodů DODO for life se vztahuje pouze na objednání celého kompletu (tedy dveří a zárubní) a můžete ji kombinovat i s akcemi 210 cm za cenu 197 cm, bezfalc zdarma nebo pokud zatoužíte pořídit si bezpečnostní dveře Sapeli. Sleva se naopak nevztahuje na kategorii Praktik, doplňky, příplatky, dopravu a montáž. Při nákupu dveří SAPGLASS platí sleva pouze na zárubeň, naopak při nákupu vstupních dveří s kovovou zárubní se sleva vztahuje pouze na dveře.

vnitrni dvere Sapeli

Nové interiérové dveře Sapeli můžete objednat v jakékoliv značkové prodejně DODO for life. Pobočky Sapeli Praha jsou k dispozici na sedmi místech v Praze, dále pak v Mladé Boleslavi nebo Plzni. Využít můžete také e-shop Sapeli.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze