Úvod

Dopřejte svému bydlení ty nejkrásnější vinylové podlahy

Nespokojí se Váš domov s jen tak obyčejnou podlahou? Nechte se inspirovat nejnovějšími trendy v oblasti interiérového designu a dopřejte svému bydlení vzhledově unikátní podlahy s vynikajícími užitnými vlastnostmi.


Vynikající užitné vlastnosti
Čím dál více majitelů nemovitostí toužících po podlaze, která dodá jejich bydlení šmrnc, a zároveň se jim odmění vynikajícími užitnými vlastnostmi, dává přednost vinylovým plovoucím podlahám. Uznávanou jedničkou na trhu se staly vinylové plovoucí podlahy FatraClick kombinující přednosti vinylových a plovoucích podlah s funkčností přírodního korku. Zachovávají si vlastnosti přírodního dřeva, především hřejivost a útulnost, a přitom jsou vysoce odolné vůči opotřebení i vlhkosti. Mezi další přednosti vinylových podlah FatraClick patří minimální kročejový efekt, nenáročnost na údržbu a výborné antimikrobiální vlastnosti, které z nich činí ideální volbu všude tam, kde žijí alergici. Za zmínku rovněž stojí neobyčejně snadná instalace. Podlahy FatraClick není nutné složitě lepit, stačí je pouze seskládat a „zakliknout“ do sebe. To umožňuje jejich třívrstvá struktura skládající se z dřevěné desky, korku a vinylu.


Dub toskánský


19 vzorů inspirovaných přírodou
Pojďme se ale nyní podívat na plovoucí vinylové podlahy FatraClick z pohledu interiérového designu. Vzhledem k bohatosti sortimentu, který zahrnuje celkem 19 vzorů imitujících přírodní materiály, nachází podlahy FatraClick uplatnění ve všech typech interiérů, ve větších i menších, v moderních i tradičních. Majitelé tradičních interiérů, které nejsou příliš prostorově velkorysé, často volí odstín dub cappuccino, anebo sytě hnědý až žlutohnědý dub selský se zajímavým efektem katrování. Neméně atraktivní je elegantní francouzský ořech, který se hodí především do větších interiérů. Milovníci exotiky nedají dopustit na tmavý dub africký v příjemném hnědočerveném odstínu. Příznivci střízlivého minimalistického stylu nezřídka sází na šedou podlahu, velké oblibě se těší například dub mechový s platinově šedým nádechem.


Ořech francouzský


Imitace kamene se těší velké oblibě

Kromě různých druhů dřevin dokážou vinylové podlahy velice zdařile imitovat přírodní kámen. Imitace kamenu vynikne především ve větších prostorách. Nejvíce sluší halám, předsíním, ale i jídelnám nebo obývacím pokojům. Travertin dodává interiérům stylový a osobitý nádech a opticky zvětšuje prostor. Pískovec místnost příjemně prosvětlí a dodá jí na eleganci. Více inspirace pro Vaši novou podlahu najdete na stránkách výrobce www.fatrafloor.cz nebo si přímo ve virtuálním showroomu můžete pokládku vzorů vyzkoušet. Nezapomeňte, že interiérový design začíná od podlahy.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze