Úvod

Specialista na wellness

Firma Vlastimil Sládek se od svého založení specializuje na vývoj, výrobu a prodej saunových kamen, saunových kabin a příslušenství saun. V dnešní době i návrhy kompletní realizací wellness. Můžeme nabídnout širokou škálu saun, infrakabin, wellness a vlastních saunových kamnech Salus a Vulcan. Nabídka saunových kamen je v různých typech provedení a příkonech. Wellness realizujeme od architektonického návrhu po zaškolení obsluhy a servis.


Realizace wellness v Obchodním centru Zličín
Celkový design wellness je v příjemné hnědé barvě s exklusivní velkoformátovou italskou dlažbou, mixem mozaiky s detailem zlata pro rozzáření ploch a prvky nerezových zařízení. To vše vyzdvihuje  kvalitu, čistotu a hygienu našeho provedení. Wellness je navržen v dynamických křivkách, které jsou pro člověka příjemné a pro oko zajímavé.

 


Ve wellness můžete najít:

Bio saunu- saunovou kabinu s nižší teplotou a vyšší vlhkostí. Takovéto prostředí je příjemnější pro tělo. Sauna je exklusivně provedena v cedru s intimně osvíceným kamenným obložením, které mění barvu.

 


Finskou saunu- kabina v kvalitním provedení firmy Salus Vlastimil Sládek obložená kanadskou borovicí- Hemlock

Parní lázeň- parní kabina v modrém designu italské mozaiky, má dynamické podsvícení sedáků světelnou linkou, která mění barvy a podtrhuje atmosféru kabiny.



Bylinná lázeň- Design a výzdoba této exkluzivní kabiny je laděna do zelenkavé barvy s výzdobou ve formě kachlů s motivem bylinek, které se používají při provonění lázně. Osvětlení lázně je světelnou linkou pod sedáky, která mění barvu.

 

V interiéru wellness jsou jako šperk osazeny nerezové Kneippovy lázně a hi-tech ledovač. Kneippovy lázně návštěvníkovi nabídnou proceduru prokrvení chodidel- chůzí v nádržce s teplou a studenou vodou a následnou masáž chodidel na mramorových oblázcích.  Ledovač je špičkový doplněk v proceduře ochlazení. K ochlazení těla po návštěvě saun a lázní jsou navrženy zážitkové sprchy- jejich součástí je i celonerezový ledovač.

Brzy bude otevřen wellness v Jesenici:
Jedná se o wellness příjemného soukromějšího charakteru, kde je realizován whirpool, aroma parní lázeň a cedrová sauna. Design wellness je v luxusní skleněné mozaice s antickým zlatým dekorem. Whirpool je zasazen v hlavním prostoru. V intimnější části jsou pára, cedrová sauna a ochlazovací sprchy. Náladové osvětlení kabin mění barvu a podporuje relaxaci chromoterapií. V parní lázni je podsvícení sedáků a hvězdným nebem. Cedrová sauna je osazena kamny Salt wells se solným osvětlením a osvětlenými opěrkami.



Realizace privátního wellness:

 


www.sauny-salus.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze