Úvod

Jak se dělá domov krok za krokem

Nechat si navrhnout interiér od bytového architekta se stává čím dál více populárním trendem současného bydlení. Pro většinu z nás však zůstává využití těchto služeb velkou neznámou. Je tomu tak i ve Vašem případě?


Návštěva studia BY DESIGN
Pokud obdivujete rafinovanou eleganci profesionálně navržených interiérů, ať už v lifestylových magazínech, na internetu, anebo přímo v terénu, a zajímá Vás, jak celý proces probíhá, jsou následující řádky určeny právě Vám. Navštívili jsme studio BY DESIGN, a zjistili jsme pro Vás, jak vzniká útulný domov pěkně krok za krokem.

Na začátku je schůzka
Vytvoření domova je vysoce individuální záležitost, a proto celý proces začíná osobní schůzkou, na které se odborníkům svěříte se svými záměry, požadavky a sny. Ve studiu BY DESIGN je úvodní schůzka zcela nezávazná a bezplatná.

vizualizace loznice

Zaměření je základ
Následně se začíná pracovat, přece jen, chceme útulně bydlet co nejdříve. Před zahájením vlastních prací se nejprve provede přesné zaměření na místě (tedy druhá schůzka tentokrát u Vás doma) a výsledky se převedou do digitální podoby. Pokud je Vaše bydlení zatím pouze na papíře a Vy plánujete své bydlení od základů, vychází se z dostupných dokumentů.

Vizualizace a připomínky
Nyní může vzniknout návrh dispozičních úprav řešených prostor ve 2D, který je samozřejmě konzultován s klientem – tedy s Vámi. Po odsouhlasení návrhu jsou 2D návrhy převedeny do profesionální 3D vizualizace. Opět následuje společná konzultace. Na základě klientových připomínek jsou zapracovány případné změny a finální návrh je hotov.

vizualizace obyvaci pokoj

Výkresy, vybavení a konečná kalkulace
Nyní přichází na řadu plánování profesních prací (elektro, TZNB, truhlářské výrobky apod.), pro které ve studiu zhotoví výkresy, aby měli řemeslníci podklady pro svou práci. Teprve nyní mohou být zhotoveny cenové nabídky na kompletní vybavení interiéru. Pokud nabídku odsouhlasíte, proměna interiéru v útulný domov dle Vašich představ bude brzy dokončena.

Váš nový hrad
Váš domov se začne pyšnit osobitým duchem, elegantním vzhledem, nábytkem na míru a navíc, protože veškeré práce jsou od počátku smysluplně koordinovány, ušetříte nemálo finančních prostředků, takže můžete ve svém novém hradu uspořádat velkolepý opening se šampaňským.

vizualizace koupelna

Profesionální návrhy a realizace interiérů
Samozřejmě, že není studio jako studio, někde můžete při procesu proměny narazit na mnohá úskalí. Vnucením návrhu, který nechcete, počínaje a nesouladem mezi jednotlivými dodávkami konče. Studio BY DESIGN má však k dispozici prověřené dodavatele, které po celou dobu realizace koordinuje a kontroluje. Individuální přístup plně respektující Vaše přání, stejně jako odborné vzdělání a zkušenosti jsou zde naprostou samozřejmostí.

Bezplatnou a nezávaznou schůzku o Vašem bydlení snů si můžete objednat prostřednictvím kontaktů na stránkách www.bydesign.cz. Tak ať se Vám krásně bydlí!

logo bydesign
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze