Úvod

Užívejte si vůně po celý rok

Jakmile se sladká vůně vanilkových rohlíčků a dalšího cukroví spojí s vůní jehličí, není pochyb o tom, že svátky lásky a klidu jsou opět za dveřmi. Jsou to právě vůně, co dodává našemu domovu jedinečné kouzlo a přispívá k nenahraditelné rodinné pohodě. Dopřejte si vůně, které máte rádi nejen na Vánoce, ale po celý rok. Doma i na cestách.


Svíčky pro vánoční pohodu
Nic nepodtrhne kouzelnou adventní a vánoční atmosféru tak výrazně jako svíčky. Dekorativní svíčky RibbonWick a WoodWick Vás mile překvapí svou bohatou vůní, která se krásně rozprostře po celém bytě či domě. Spojení vysoce kvalitního vosku a patentovaného tekoucího knotu zaručuje dlouhou dobu hoření bez kouře.

aromaticka cervena svicka
Skořice, vanilka, ovoce

A jakou vůní si domácí pohodu zpříjemnit? Nadčasové tóny skořice zjemněné tónem vanilkového lusku budou Vašim smyslům lahodit nejen v zimě a na podzim. Anebo pokud máte rádi sladké, nebeskou vůni perníku a cukroví si jistě zamilujete. Smyslné osvěžení do každého bytu vnese kombinace citrusů a melounu.

Oblíbené aroma difuzéry
Osvědčené řešení, jak provonět domov na dlouhou dobu, představují aroma difuzéry. Difuzér jednoduše rozbalíte a umístíte do něho vonné ratanové tyčinky. Počtem vložených tyčinek regulujete sílu aroma. Je libo ambra a lékořice, černý čaj, anebo granátové jablko? Vyberte si vůni, která je Vám nejvíce blízká.

bytovy aromadifuzer

Lampy pro zdravý domov
Mezi oblíbené bytové doplňky dále patří katalytické aroma lampy, které dokážou interiér nejen příjemně provonět, ale také jej zbavit bakterií a nečistot v ovzduší. Princip fungování je založen na katalytické reakci. Jakmile se v aromalampě zahřeje pískovcový kámen, začne přes něj proudit vzduch, čímž se ničí bakterie a nežádoucí látky ve vzduchu. Zatímco probíhá čištění, horký kámen v hrdle katalytické lampy nasává vonnou esenci a uvolňuje ji do ovzduší.

katalyticke lampy

Vůně do auta Vám zpříjemní cestu
Obklopení příjemnou vůní oceníte nejen doma, ale i na cestách. Přece jen interiér vozu přestavuje malý prostor, kde trávíme spoustu času. Vůně Woodwick si v autě můžete dopřát v podobě praktické gelové náplně. Velké oblibě motoristů i jejich spolujezdců se rovněž těší vůně do auta Crespi Deo Car, které se připevňují k ventilaci klipem.
Náš tip na dárek pro muže: Přidejte k dálniční známce některou z vůní do auta a máte praktický dárek pro řidiče.

vune do auta Crepsi

Vůně pro Vaše vlasy
Slyšeli jste již o vlasových parfémech? Výrobce prvotřídní vlasové kosmetiky Crespi Milano spojil hydratační účinky keratinu a výtažků z pšenice a oblíbené vůně květin. Vynalezl tak báječný způsob, jak můžete svým vlasům dodat příjemnou vůni po celý den a navíc jim zajistit potřebnou hydrataci. Vůně do vlasů je in.

vlasovy parfem Crepsi Milano

Náš tip na dárek pro ženy: Pokud si lámete hlavu s dárkem, který potěší, s vlasovým parfémem určitě nezklamete. Stačí jen vybrat oblíbenou vůni své milé nebo maminky či babičky.

vlasove parfemy Crepsi

Voňavá pohoda po celý rok
Vonné svíčky a vonné vosky, katalytické aroma lampy, difuzéry, bytové vůně i vůně do auta nakoupíte v internetovém obchodě www.aromadoma.cz. Přejeme Vám krásné svátky a ať je Váš domov plný pohody po celý rok.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze