Úvod

Zařiďte si své bydlení originálně

Nový nábytek dokáže podtrhnout kouzlo daného místa, ale také ho úplně potlačit. Proto je třeba pořizovat vybavení nejen s ohledem na svůj vkus (který se může během let i měnit), ale také tak, aby korespondovalo s typem nemovitosti.


Je asi jen málo lidí, které by netěšilo zařizovat si vlastní domov. Pro mnohé však pořízení nového vybavení znamená zajet do nábytkářského obchodního řetězce a koupit to, co se jim zrovna líbí nebo je v akci. Nic proti takovým kouskům, pokud ale budou v bytě či domě převažovat, budete se v takovém prostoru cítit jako na návštěvě obchodního domu. Takto vybavené místnosti většinou postrádají to, co správnému domovu dodává to pravé kouzlo – jedinečnost a originalitu, odkazující na charakter těch, kteří domov obývají. To, jak váš domov bude na vás i vaše návštěvy působit, není vůbec otázkou peněz. Luxusní vybavení nerovná se jen hypermoderní nebo to od světoznámých designérů. Bydlení lze vybavit i levně, aniž by nábytek působil lacině a nevkusně. Protože nábytek většinou pořizujeme na delší dobu, nevyplácí se místnosti vybavit jen právě módním stylem. Takové vybavení velice rychle zestárne a po pár letech bude volat po výměně. Trendem je do moderních interiérů umístit nějaký originál nebo malovaný kus jako solitér. Takové kousky totiž dokážou zajistit celému interiéru nadčasovost.

nabytek na zakazku

Poklady nehledejte v obchodních řetězcích
Kombinovat staré s novým, moderní s historickým, strohý nábytek s malovaným, to ale vyžaduje určité zkušenosti a cit. Proto je lepší obrátit se se svými představami na odborníky, kteří s vámi vaše nápady zkonzultují a doporučí, co se hodí a co ne. Službu vybavení interiéru na zakázku dle přání zákazníka nabízí společnost BOHEMIAN CASTLES a.s. prostřednictvím svého e-shopu Svět pokladů. Jak už název napovídá, soustředí se na zajímavé kousky, třeba takové, jaké je možné najít někde na staré půdě. Svět pokladů nabízí nábytek, kuchyně, obložení, nástěnné malby, svítidla a další doplňky, vše s puncem originality a nádechem tajemství.

luxusni loznice s nebesy

Svět pokladů pomáhá s vybavením zámeckých objektů a soukromých rezidencí, v nabídce má totiž široký sortiment zámeckého a originálního nábytku. Nabízí také ručně malovaný nábytek s originálním designem či replikami historických motivů. Ve Světě pokladů najdou ten správný nábytek nejen zámečtí pánové a paní, ale také obyvatelé bytů v secesních domech stejně jako majitelé starých chalup i nově postavených venkovských sídel. Do těch se bude hodit třeba středomořský nábytek z kolekce Provence nebo Balzamico. Kolekce obsahují buď zcela nové kousky, nebo naopak repasované originály s novou ručně prováděnou povrchovou úpravou či ruční originální malbou a ručně nanášenou patinou. Nemusíte se obávat, že by reprodukce starého nábytku působily dojmem náhražky. Pokud jsou takové kusy vyrobené tradičním způsobem, z masivního dřeva a podle dochovaných dokumentů nebo originálních kusů, bude na nábytku kvalita poznat a nikdo, kdo nábytku aspoň trochu rozumí, se nebude pohoršovat nad tím, že nejde o originální kus.

Balsamico - nabytek v primorskem stylu

Nakupte přes internet a vyzkoušejte přímo doma
Ze Světa pokladů si spokojení zákazníci objednávají pár jednotlivých kusů nábytku i celý interiér. Zaměření a návrh zde získáte zdarma. Můžete také využít služby Nákup na zkoušku. Vybrané zboží vám Svět pokladů doveze, vy si ho prohlédnete a pokud se na místě rozhodnete, že se vám nehodí, zboží můžete rovnou vrátit přepravci zpět, aniž byste cokoliv platili.

masivni kuchyne na miru

Svět pokladů osloví každého, kdo hledá kvalitu a tradici od českého výrobce. Lidé, kteří pro tuto společnost pracují, přísně dodržují původní technologie, což je na výsledném produktu znát. Na každém kousku je zanechán originální otisk toho, kdo ho s péčí a láskou vyráběl nebo restauroval. A přesně takové kousky nábytku s puncem originality dodají vašemu domovu jedinečné kouzlo, což žádný masově vyráběný kus z obchodního řetězce nikdy nedokáže.

Podívejte se na další zajímavé kousky:
psaci stul v zameckem stylu
zamecka komoda s umyvadlem
tmava komoda v zameckem stylu
svetla vyrezavana komoda
uzamykatelna komoda
psaci stul s vyrezavanymi dvirky
skrinka se zasuvkou a dvirky
malovana skrinka
skrin s malbou krajiny
malovana skrin s prosklenim
vyrezavana skrin se zasuvkou
svetla vyrezavana skrin
rohova malovana skrin s prosklenim

www.svetpokladu.cz
facebook: Svět pokladů
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze