Úvod

Zastínění terasy a zahradního posezení

Chcete si užívat posezení na své terase či zahradě plnými doušky? Vyberte si některou z možností efektivního zastínění. Markýzy, pergoly a baldachýny přispějí k Vaší pohodě nejen, když bude svítit slunce.


Markýzy stokrát jinak
Tradiční řešení pro zastínění teras představují venkovní markýzy, které se vyrábějí v mnoha různých provedeních i designech. Velmi široký sortiment markýz a dalších řešení pro zastínění teras má v nabídce specialista na prodej moderní stínící techniky Rolrols.cz. K zastínění teras jsou ideální velkoplošné markýzy, které jsou známé svým dokonale konstrukčním řešením. Praktickým doplňkem k velkoplošné markýze je stříška, která chrání potah před deštěm či padajícím listím. Velmi zajímavé řešení představují pergoly s prosklením a markýzou. Pergola s prosklením se vyrábí na míru a díky prosklení nabízí celoroční ochranu před rozmary počasí, tedy nejen před slunečními paprsky. Pokud jste si vybudovali zahradní posezení mimo dům, doporučujeme Vám samostatně stojící markýzy.


Baldachýny a další možnosti zastínění
Další z možností zastínění terasy představují exteriérové baldachýny, systémy profesionálních vodičů určených pro stropní zastínění zimních zahrad, pergol nebo předzahrádek. Baldachýny mohou mít několik podob, vodorovné, šikmé, anebo vertikálně zakroužené. Ovládají se provázkem, klikou, anebo motorem. Pokud máte terasu přímo u bazénu, můžete se nechat inspirovat pláží a pořídit si plachtové slunečníky Corradi, které lze ovládat ručně i pomocí elektrického pohonu. A nesmíme zapomenout ani na klasické stínící prvky, na slunečníky, které nemusí být pouze samostojné, ale lze je připevnit také ke stěně domu tvořící součást Vaší terasy.


Vyberte si systém efektivního zastínění terasy, který bude nejvíce vyhovovat Vašim potřebám na www.rolrols.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze