Úvod

Stylové ložnice s nádechem romantické vznešenosti

Ložnice je tou nejintimnější místností v domě či bytě, kde regenerujeme své síly, a proto bychom se zde měli cítit co nejpříjemněji. Stylové ložnice s nádechem romantické vznešenosti jsou jako stvořené nejen k odpočinku.


Nábytkové sestavy představují osvědčené řešení 
Pokud chceme, aby naše ložnice dobře plnila účel, k němuž je určena, musíme jej zohlednit při zařizování jejího interiéru. Mezi osvědčená řešení, jak zařídit ložnici, patří nábytkové sestavy. Jednotlivé kusy nábytku spolu pěkně ladí a nepůsobí rušivým dojmem, což je zejména v případě ložnice velmi důležité. Možná namítnete, že většinu času trávíme v této místnosti potmě, jenže celkovou atmosféru místnosti nevnímáme pouze očima. Pokud jste romanticky založení v přítomnosti dřevěné postele s čelem a nábytkem s jemnými detaily se Vám bude příjemně usínat i probouzet. 

       

Vkus nadřazen trendům 
Samotnou tvář interiéru podřizujeme svému vkusu, aktuálním módním trendům, prostorové velkorysosti místnosti a finančním možnostem. Vlastní vkus bychom však měli vždy upřednostnit před módními trendy, a to především z toho důvodu, že individuální vkus se zpravidla mění méně často nežli přelétavé módní trendy. Když zařizujeme ložnici, obvykle tak činíme na několik desetiletí dopředu. Proto se vyplácí zvolit nadčasový nábytek, který má styl. Pokud svou ložnici naopak vybavíme designovým nábytkem, v jehož společnosti se necítíme jako doma, pak nás v budoucnu může toto rozhodnutí mrzet. Zařizujte tedy interiér své stylové ložnice s rozmyslem.

Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze