Úvod

Dýchejte zdravě i v době inverzí díky čističce vzduchu

Vadí Vám směs mlhy a smogu, které v tomto období venku vdechujete? Nebo Vám nečisté ovzduší způsobuje zdravotní obtíže? Běžte domů na čerstvý vzduch! Čistička vzduchu Vám umožní dýchat zdravě alespoň doma a vyčistit si tak dýchací soustavu.


Ani doma nejsou plíce v bezpečí

Naše životní prostředí se během posledního století velmi změnilo. Zatímco dříve se chodili lidé nadýchat čerstvého vzduchu ven, dnes tomu může být přesně naopak. Když se venkovní svět zahalí do směsi smogu a mlhy, je, zejména v některých regionech České republiky, lepší vůbec nevycházet. Ovšem ani doma nejsou naše plíce v bezpečí, protože vzduch obsahuje alergeny, prach a drobné nečistoty. Proto si čím dál více lidí, kterým záleží na jejich zdraví, pořizuje čističky vzduchu, zařízení, která odstraňují nečistoty ze vzduchu uvnitř interiéru.

cisticka vzduchu v loznici pro vas zdravy spanek


Není čistička jako čistička

Bohužel ne všechny čističky mají vysokou účinnost. Některé typy ke zlepšení stavu domácího ovzduší dokonce téměř vůbec nepřispějí, navíc hyzdí interiér a zabírají v něm zbytečně místo. Mezi další časté nedostatky čističek vzduchu patří vysoká spotřeba energie a hlučnost. Jestliže chcete, aby Vaše čistička opravdu čistila, je důležité zvolit kvalitní výrobek. To v praxi znamená, že pokud hledáte opravdu účinnou a spolehlivou čističku vzduchu, která příliš nezatíží Váš rodinný rozpočet, doporučujeme Vám zjistit si nejprve recenze zákazníků na více typů výrobků, a až poté učinit svou objednávku.

snadna udrzba filtru cisticky vzduchu


Tichá, ale účinná

Certifikátem Ověřeno zákazníky se pyšní čistička vzduchu s ionizátorem Ionic-CARE Triton X6, která se díky svým vynikajícím užitným vlastnostem stala nejprodávanější čističkou u nás. A jaké jsou její hlavní přednosti? V prvé řadě se jedná o vysokou účinnost, toto zařízení dokáže zachytit až 96% polétavých nečistot. Mezi další velká plus patří nízká spotřeba energie, jen pro představu denní náklady na provoz jsou nižší než 2 Kč. Majitelé této čističky vzduchu s ionizátorem si dále velmi pochvalují její bezhlučnost a snadnou údržbu. Elektrostatický filtr je omyvatelný a proto není potřeba jej měnit.

barevne varianty cisticky vzduchu Ionic-CARE


Elegantní design a čistý vzduch

A nesmíme zapomenout ani na estetickou stránku věci. Co se vnějšího vzhledu týče, vybrat si můžete ze tří barevných provedení, černého, bílého a stříbrného. Jak vidíte na fotografii, v elegantním moderním designu. Dýchejte doma zdravě i Vy. Čistička vzduchu přispěje ke zlepšení zdravotního stavu nejen u alergiků, ale u každého z nás. A pozor, až budete svou čističku Ionic-CARE pořizovat, nezapomeňte ve své objednávce zadat kód DU3, získáte totiž atraktivní dárek zdarma. Mimochodem, zdarma máte také poštovné.

Tak neváhejte s nákupem a dýchejte zdravě!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze