Úvod

Zapomeňte na kompromisy: Novinka Caffitaly Nautilus a nové chutě ECAFFÉ

Řešíte často dilema volby mezi chutí profesionálně připravené kávy a pohodlím vlastního domova? Už nemusíte. Díky novince Caffitaly Nautilus S 06 a novým chutím Ecaffé můžete zapomenout na kompromisy.


Novinka mezi kávovary
Italský výrobce Caffitaly, který je světově známý svými jedinečnými kapslovými kávovary, s nimiž připravíte lahodnou kávu bez znalostí baristy, připravil pro letošní zimní sezóny zcela novou řadu osvědčeného stroje Nautilus. Inovativní verze o S 06 HS s tlakem čerpadla 15 barů se může pochlubit novými elektronickými funkcemi.

Co si dáte?
Nový Nautilus je vybaven automatickým dávkováním velikosti porce a je vždy připraven vydat, co si objednáte. Dáte si espresso, espresso lungo, anebo espresso americano? Díky funkci pěnění páry si můžete vychutnat i lahodné cappuccino. Výdej horké vody pro přípravu čaje je naprostou samozřejmostí.



Pohodlná obsluha a elegantní design
Co dále oceníte, to je pohodlná obsluha, kterou zajišťuje vkládání kapsle z přední strany a zvětšená nádoba na použité kapsle. A co design? Nový Nautilus S0 6HS si nás získal svým elegantním vzhledem doplněným krásnými barvami. Bude Vaší kuchyni více slušet karbonová černá, perleťová červená, anebo osvěžující zelená?

Vychutnejte si svou kávu

Pokud si chcete svou kávu opravdu vychutnat, připravte si ji z kávových kapslí Ecaffé, které jsou daleko před ostatními nejen chuťově, ale také svým konstrukčním řešením. Liší se tím, že používají obsah 7 gramů, dva vnitřní filtry a vysoce kvalitní surovinu. Také Ecaffé přichází s novinkou v podobě kapsle Ginseng a drží produktovou řadu osvědčených káv Cremoso, Prezioso, Morbido, Corposo, Intenzo a Delicato – bez kofeinu.



Zahřejte sebe i své blízké

Zahřejte se lahodnou kávou, anebo zahřejte své blízké u srdce praktickým vánočním dárkem v elegantním designu. Více technických detailů o inovativní verzi Nautilus S 06 HS a o delikátních kávových kapslích Ecaffé najdete na www.caffitaly.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze