Úvod

Nové interiérové dveře Sapeli 2017, skvělá inspirace pro vás!

Přinášíme vám aktuální a trendy typy vnitřních dveří od firmy Sapeli. Prohlédněte si, jak skvěle dokáží vhodně zvolené dveře dotvořit atmosféru pokoje. Opět bude naše nabídka variabilní, a snad se trefíme i do vašeho vkusu.


Krásné a nadčasové dveře doplněné kvalitní klikou ve shodném duchu budou stále aktuální. Pokud toužíte po interiéru, který bude v kurzu i za 20 let, vsaďte na rovné linie a kvalitní materiál.

Interierove dvere TENGA, dyha, dub stribrny
Interiérové dveře - TENGA, dýha, dub stříbrný

Takto si představujeme příjemný obývací pokoj, kde tráví čas ráda celá rodina. Tyto příjemné dveře klidem nabytou atmosféru jen umocňují. Zde si každý rád odpočine.

Vnitrni dvere TALIA - borovice bila, struktura
Vnitřní dveře TALIA - borovice bílá, struktura

Zdánlivě jednoduché, přesto dokonalé dveře do dětského pokoje. Tyto interiérové dveře Sapeli nenaruší soukromí vašich dětí a vy je přesto můžete mít pod dohledem.

Dvere do detskeho pokoje Sapeli - DOMINO, dekor Dub
Dveře do dětského pokoje Sapeli - DOMINO, dekor Dub

Tyto vnitřní dveře Sapeli vám pomohou dostat do vašeho příbytku kouzlo příroy. Nenaruší nijak prostor, jsou nadčasové, a v kombinaci s bílou barvou a rostlinami, tvoří dokonale vzdušnou předsíň.
Dvere Sapeli - Elegant, borovice seda, struktura
Dveře Sapeli - Elegant, borovice šedá, struktura

Zde vidíme příklad dveří Sapeli, které jsou vhodné do venkovských prostor. Ve spojení s bílou barvou a dřevěnou podlahou se slonová kost skvěle vyjímá. Pokud si toužíte Provence alespoň kousek přiblížit, zvolte tyto dveře.

Dvere Sapeli PROVENCE - VENECIA, slonova kost
Dveře Sapeli PROVENCE - VENECIA, slonová kost

Nenápadné interiérové dveře, jaké vidíte zde, skvěle zapadnou i do dětského pokoje, který vždy zútulníte vhodnými doplňky. Vkus ašeho dítěte se bude měnit s tím, jak poroste, volte proto jednoduché modely, které se dají dobře kombinovat. Ať už vybíráte nábytek, nebo dveře.

Interierove dvere Sapeli - HARMONIE, barva bila
Interiérové dveře Sapeli - HARMONIE, barva bílá

Slaďte si vzor na kuchyňské lince se vzorem na dveřích do kuchyně, zde se výsledek nadmíru vydařil. Navíc posuvné dveře šetří místo.

Interierove dvere Sapeli - AKORD, dyha wenge
Interiérové dveře Sapeli - AKORD, dýha wenge

Zde máme příklad dveří se zrcadlem, které opticky zvětší místnost. Veselý jarní interiér, že?

Vnitrni dvere Sapeli - HANUM, javor, struktura
Vnitřní dveře Sapeli - HANUM, javor, struktura

Pokud zvolíte do svého interiéru některé z dveří Sapeli, můžete si být jisti, že bude působit svěže a trendy.  Pokud vám byla naše nabídka málo, navštivte pobočky DODO for life, kde se Vám dostane odborné rady. Pokud byste hledali nejbližší pobočku DODO for life, tak všechny kontakty naleznete na stránkách www.dodo-dvere.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze