Úvod

Granitový dřez a granitová baterie v mnoha barevných provedeních

Volá Vaše kuchyně po novém dřezu, anebo si teprve zařizujete své první kulinářské zázemí? Využijte zajímavé akční nabídky a pořiďte si luxusní dřez a baterii za skvělou cenu. Nás nejvíce zaujaly výhodné sety granitových dřezů a granitových baterií v mnoha barevných provedeních.


Jedinečné granitové duo: dřez a baterie
Granitové dřezy se pyšní krásným vzhledem, jedinečnými možnostmi barevných provedení a naprosto minimálními požadavky na údržbu. Díky antibakteriální úpravě nabízejí také dokonalou hygieničnost. Dřezy Sinks AQUASANITA z nejjakostnějšího jemného granitu (Silk granit) jsou jedinečně tvrdé, houževnaté, neporézní a na omak velmi příjemně kamenné. Velice praktická je mimořádná hloubka dřezů. Všechny dřezy se dodávají s automatickým síťkovým ventilem (excentrem) pro snadné ovládání výpusti a se sifonem pro úsporu místa s odbočnou na myčku. Vybrat si můžete z 8 barevných provedení, včetně dvou RETRO barev imitujících měď a bronz. Černá (Back metallic) či šedá (Alumetallic) v metalickém provedení nebo prostá Bílá (Alba) moderním kuchyním sluší. Součástí výhodných granitových setů Sinks jsou italské designové baterie prvotřídní kvality zaručující dokonalé barevné sladění s dřezy.

 


Baterie výrazně dotváří dojem z mycího centra
Protože baterie dotváří finální estetický dojem z mycího centra, vyplatí se při jejím výběru zohlednit nejen funkčnost, ale také vzhled. Od tradičního italského výrobce Sinks ARMANDO VICARIO můžete kromě pestrého výběru granitových baterií svůj dřez doplnit také designově atraktivními bateriemi v některé ze tří chromovaných úprav (lesklá, matná či kartáčovaná). U této značky také naleznete baterie RETRO v úpravě měď a bronz ke zmiňovaným RETRO granitovým dřezům.

 

Výhodné sety i nerezových dřezů
Kdo si potrpí na tradiční elegantní vzhled kovu, toho jistě zaujmou nerezové dřezy od špičkových značek Sinks RODI a Sinks KROMEVYE, které jsou rovněž součástí akční nabídky. Tyto dřezy jsou vyrobeny výhradně z nejkvalitnější nerezavějící oceli 18/10, používané v potravinářství. Vybrat si můžete z nepřeberného množství tvarů a ze čtyř úprav nerezového plechu (lesklý, matný, kartáčovaný a texturovaný). Součástí výhodných setů jsou baterie Sinks ARMADNO VICARIO.

 


Využijte akčních cen
Využijte akčních cen a pořiďte si některý z výhodných setů. Z bohatého sortimentu dřezů, který na našem trhu nabízí firma Sinks (www.sinks.cz), si vždy vyberete. Díky využití současných akčních cen můžete mít luxusně vybavené mycí centrum za skvělou cenu. A nezapomeňte si prohlédnout také nabídku důmyslně praktických odpadkových košů Sinks EKOTECH.

 

 

www.sinks.cz

Seriál: Moderní kuchyně


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze