Úvod

Srovnejte si ceny energií, ušetříte nemalé částky!

Máte příliš vysoké provozní náklady na bydlení? Přestaňte si stěžovat a změňte dodavatele energie! Ceny plynu a elektřiny se u různých dodavatelů liší. Srovnání cen energií Vás stojí jen pár minut času a může Vaší rodině přinést roční úsporu ve výši několika tisíc korun.


Jak snížit náklady na vytápění
Se začátkem topné sezóny stoupají provozní náklady každé domácnosti. Především majitelům rodinných domů dělají faktury za energie vrásky na čele. Že mezi ně patříte, a dokonce vytápíte své obytné místnosti na nižší teplotu, než je Vám příjemné jen proto, abyste ušetřili? Máme pro Vás méně drastický tip, jak snížit náklady na vytápění, a to srovnání cen energií, plynu a elektřiny.

Srovnání, díky němuž ušetříte
Možná podvědomě a velice správně tušíte, že díky srovnání cen energií a změně dodavatele můžete ušetřit až několik tisíc ročně, ale nemáte čas, zjišťovat si ceny jednotlivých dodavatelů a zařizovat případnou změnu. To však v dnešní době internetu dělat nemusíte. Srovnání cen energií lze zařídit pěkně z pohodlí domova, a to díky praktické kalkulačce, která Vám umožní porovnat ceny energií online. Pojďme si nyní ukázat v praxi, jak ceny porovnat a případnou změnu dodavatele provést.

srovnani cen energie
Zdroj foto: Profimedia


Postup je jednoduchý
Postup je velmi jednoduchý. Nejprve zvolíte, zda chcete porovnávat ceny plynu nebo ceny elektřiny.
Poté po zadání údajů do příslušné tabulky provedete kalkulaci ceny, abyste následně mohli porovnat jednotlivé nabídky. Po vyplnění kalkulačky si totiž zobrazíte porovnání cen všech dodavatelů.
Pokud si vyberete levnějšího dodavatele, objednáte si změnu, a to online a zdarma. Operátor zákaznického servisu Vás bude sám kontaktovat, aby s Vámi prošel smlouvu. Smlouva je uzavřena a již od tohoto okamžiku začínáte šetřit. Jak vidíte, vše je hladce a rychle zařízeno.

Srovnejte a ušetřete!
Žádných sankcí za změnu dodavatele energie se bát nemusíte, od liberalizace trhu v roce 2007 má na provedení změny, které je upraveno českou legislativou, právo každý odběratel. Není proto divu, že se od té doby rozhodly pro změnu tisíce domácností. Jen pro zajímavost, v roce 2011 změnilo dodavatele energie přes 730 000 z nich. Neplaťte za energie více, než musíte. Srovnejte si ceny a ušetřete také!

logo usetreno.cz
www.usetreno.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze