Úvod

Jak barva dveří mění interiér

Volba barvy patří mezi hlavní faktory, které ovlivňují, jak se v dané obytné místnosti cítíme. To se netýká pouze odstínu výmalby, ale i dalších důležitých součástí našeho bydlení. Jednou z nich jsou právě interiérové dveře.


Na dveřích záleží
Již při zběžném pohledu na fotografie je patrné, jak významnou roli vzhled dveří v interiéru hraje. Jedná se totiž o dva naprosto identické prostory o stejné výměře s totožnou barvou výmalby – jediný rozdíl představuje zvolený design dveří.

Optimismus versus elegance
Dveře v prvním a druhém prostoru (a tím i prostory samotné) se od sebe vzájemně odlišují zvolenou dřevinou a druhem prosklení. Kombinace světlého odstínu přírodního dřeva a vertikálního prosklení působí velice optimistickým a přívětivým dojmem, zatímco druhá kombinace – tmavé dřevo a typ prosklení, který tvoří úzké horizontální proužky je typický pro strohou eleganci.






Každý prostor vyžaduje své a jak je vidět, i barva dveří mění interiér.

Spolehlivým dodavatelem dveří, na kterého jsme vsadili i při naší rekonstrukci je společnost Grimax, kterou můžeme jen doporučit. Jejich kompletní sortiment najdete na stránkách www.grimax.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze