Úvod

Zábavní elektronika s kompletní technickou podporou

Televize, notebooky, fotoaparáty, kamery, reproduktory, Blue-Ray a DVD a k tomu spousta kabelů. Také si říkáte, kdo se v tom má vyznat? Máte obavu, zda dokážete poskládat sestavu zábavné elektroniky tak, aby fungovala? Aby spolu jednotlivé komponenty komunikovaly? Aby byly kompatibilní? Nakupujte tam, kde Vám se vším pomohou. Výběrem techniky počínaje a následnou technickou podporou konče.


Přístroje, které nestačí jen koupit
Pořídit kvalitní elektroniku dnes není žádný problém. Zajdete do obchodu s elektrem a vyberete si, po čem Vaše moderní domácnost touží. Většině zákazníků však dělá starosti, jak přístroje vhodně zkombinovat, umístit a nainstalovat. Velkou část přístrojů totiž nestačí jen tak jednoduše zapojit do zásuvky, jako tomu bylo dříve. S instalací sestav přístrojů mohou mít problém i zruční kutilové, kteří technice rozumějí. Není divu, moderní přístroje jsou velmi citlivá zařízení vybavená spoustou funkcí. A vývoj jde stále kupředu.
 televize, reproduktory

Pomoc nejen při výběru a instalaci

Pokud nám tedy nemají dělat vrásky technické otázky, měli bychom elektroniku nakupovat tam, kde nám se vším pomohou. Od výběru vhodné kombinace přístrojů pro konkrétní použití, přes konzultace ohledně sestav pro domácí kino nebo ozvučovací techniky, umístění plochých televizorů (fixních instalace, instalace pod strop i TV motorové výtahy), až po průběžný dozor nad správným provedením, aby příprava odpovídala potřebám následné instalace přístrojů s možností dalšího rozšíření. Kompletní portfolio služeb včetně odborné dopravy eliminující riziko poškození zajišťuje síť specializovaných prodejen značkové elektroniky  ELVIA-PRO
 instalace anteny, satelitu

Na signálu záleží

Vzhledem k tomu, že mezi základní předpoklady fungování kvalitních přístrojů rovněž patří kvalitní signál, je součástí poskytovaných služeb také instalace TV nebo satelitní antény, zprostředkování služeb Skylink, komplexní instalace a nastavení – kompletní zapojení vybraného systému včetně sestavení stolku a natažení kabelů. Zapojíme i Vaše jinde nebo dříve zakoupené přístroje spolu s nově dodanými. Individuální přístup a ochota přizpůsobit se časovým možnostem zákazníkům je naprostou samozřejmostí.            
 
zapojeni zabavni elektroniky

Technická podpora od A do Z

Co v průběhu užívání zakoupené elektroniky dále oceníte, to je technická podpora v případě rozšíření sestavy o další komponenty, anebo při vzniku jiných technických otázek, se kterými si nevíte rady. Ať už dojde k problémům se signálem, budete potřebovat znovuustavení, anebo sjednocení ovladačů, odborníci z prodejní  sítě specializovaných prodejen společnosti Elvia pro KOMFORT POINT, který se realizací zavývá, jsou Vám k službám. Veškeré technické otázky přenechejte jim. Vždyť zábavní elektronika by nám měla přinášet především zábavu, nikoli starosti. Takže příjemnou zábavu!
 
Sleva 50% pro prvních 10 zákazníků na poskytnuté služby
A abychom nezapomněli, pro prvních 10 zákazníků, kteří využijí možnosti konzultace a výběru vhodné sestavy spolu s návrhem a realizací, je připravena lákavá nabídka v podobě slevy 50% na provedené práce. Více informací včetně potřebných kontaktů najdete na www.elviapro.cz.

ELIVIA PRO logo

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze