Úvod

Krásný moderní interiér od italských designérů

Toužíte po neobyčejně krásném a harmonickém domově? Svěřte realizaci svého interiéru do rukou zkušených bytových designérů. Podlahou počínaje a nábytkem konče.


Moderní italské sedačky, známého výrobce Primafila, nejenže dokážou patřičně zútulnit interiér, ale také umožňují rafinovaně využít prostor. Podobně jako obývací stěny, je to další druh sofistikovaného nábytku, kterým můžete zařídit své bydlení. Právem si tato firma vydobyla jméno a postavení jak na italském, tak i tuzemském trhu. Pokud máte rádi moderní styl, určitě si nenechte ujít expozici nábytkového studia casamoderna, kde vám odborníci rádi pomohou s vaším prostorem a jeho funkčním vybavením a zařízením. Moderní design musí samozřejmě splňovat požadavky praktičnosti a pohodlnosti. Každý, kdo zařizuje nový interiér, si tak může ušetřit spoustu času a peněz, tím, že využije služby tohoto studia. Propojenost obývacích stěn se sedacím nábytkem, tak ještě více prostor sjednotí a udělá útulnějším. Lze např. dodat záda u sedací soupravy z naprosto stejného materiálu, jako je nábytková stěna.

 CASANOVA police


Další specialitou studia jsou rozkládací pohovky. Ze široké škály lze vybrat designovou pohovku, na které nepoznáte, že ji lze jednoduše rozložit a pohodlně usnout na pěnové nebo pružinové matraci. Italské rozkládací pohovky pro časté spaní jsou vyhledávanou specialitou studia casamoderna. Dokonalé rozkládací mechanismy a speciální konstrukce matrací zaručují snadnou manipulaci a vysokou odolnost. Při údržbě navíc oceníte, že jsou potahy snadno vyměnitelné a pratelné.
CASANOVA rozlozena sedacka

Kvalita, serióznost a umění propojit barevnost sedacích souprav a nábytkových stěn, ale i podlah a dalších prvků, to jsou hlavní důvody, proč se na toto interiérové studio obrací čím dál více zákazníků. Jejich přání se samozřejmě neomezují pouze na prostor obývacího pokoje. Můžete si nechat navrhnout a vytvořit interiér libovolné z místností, anebo kompletně celé bydlení včetně podlah. Studio je autorizovaným prodejcem podlah od dodavatele www.floorforever.cz, který nabízí kvalitní podlahy bez kompromisů. Studio se pyšní uceleností návrhů v rámci pokrytí 360-ti stupňů ve škále vybavení interiérů.

CASANOVA hneda sedacka
 
Svěřte i Vy svůj domov do rukou profesionálů. Díky jejich práci se zde budete cítit opravdu jako doma. Pro inspiraci můžete navštívit www.casamoderna.cz. V casamoderna naleznete vše pod jednou střechou, od návrhů po realizaci kompletního interiéru, nejen v typovém provedení.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze