Úvod

Využijte letní akce na štípané tvárnice CSB-CSBLOK

Chcete svůj pozemek elegantně a vkusně oddělit od ostatních? Anebo už Váš starý plot přestal splňovat požadované nároky? Postavte si krásný plot ze štípaných tvárnic. Jeho stavba je snadná, rychlá a finančně nenáročná. Nyní navíc můžete využít letní akce na štípané tvárnice CSB-CSBLOK v podobě slevy 25%.


Stavby jako z kamene
Hlavní funkcí plotu je oddělit a ochránit naše soukromí, a zároveň vkusně doplnit vzhled nemovitosti s přilehlou zahradou. Neméně významný aspekt každého plotu proto představuje jeho pohledová kvalita. Plot lze vyrobit z mnoha různých materiálů. Rostoucí oblibě se těší ploty vyráběné ze štípaných tvárnic CSB-CSBLOK, které nejenže se pyšní krásným vzhledem přírodního lomového kamene, ale také mají celou řadu vynikajících mechanicko-fyzikálních vlastností, jako je pevnost, odolnost vůči mrazu atd. Certifikáty podle EU norem a záruka jsou naprostou samozřejmostí.


Pohodlné zdění beze spár
Mezi další přednosti plotu ze štípaných tvárnic patří jednoduchost konstrukce. V případě použití tohoto typu tvárnic odpadá nutnost spárování, což stavbu plotu výrazně usnadňuje i zlevňuje. Zdění tvárnic lze však provádět více způsoby. Zděním na maltu s vyspárováním, zalitím dutin a zděním na mrazuvzdorné lepidlo se zalitím dutin. Pro zvýšení únosnosti lze do dutin vložit vodorovnou (pouze u hladkých a jednostranně štípaných tvárnic) nebo svislou výztuž. Systém štípaných tvárnic rovněž obsahuje kusy k půlení a další doplňky, např. štípané stříšky vhodné pro krytí sloupků a podezdívek. Které však, jak výrobce uvádí, plní pouze estetickou funkci, díky tomu že nejsou plně vodonepropustné.




Ideální na konstrukce plotů i zdí
Štípané tvárnice představují univerzální zdící prvek, ze kterého můžete vybudovat nejen konstrukce plotů a plotových zdí, ale také dělící stěny, podezdívky, sokly budov, okrasné zdi a další prvky domovní i zahradní architektury. Vybrat si můžete z mnoha barev a povrchů. Pestrá paleta barevných odstínů, od šedé, bílé a černé, přes červenou, javorovou, hnědou či okrovou, až po netradiční zelenou či modrou, umožňuje sladit Váš plot či zeď se vzhledem své nemovitosti.




Využijte letní akce
A kde štípané tvárnice CSB-CSBLOK koupíte? Přeci ve všech dobrých stavebninách. Nyní navíc za velmi výhodných podmínek. Díky příznivé ceně, na kterou platí sleva 25% pro šířky 20 cm, i díky tomu, že tvárnice CSBLOK má větší rozměr (stačí použít jen 12,5 ks/m2) můžete ušetřit hned dvakrát. Tak neváhejte a využijte akce Léto s CSBLOKEM! Více podrobností a technických detailů najdete na www.csbeton.cz.



Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze