Úvod

SLAVÍME, oslavujte s námi! ;-)

Společnost HOME STYLE, zastupující na českém trhu německé značky hülsta a freistil ROLF BENZ letos slaví desáté výročí působení na českém trhu. Těch deset let uteklo jako voda a při ohlédnutí zpátky jsme potěšeni, kolik klientů u nás nelezlo trvalé hodnoty kvalitních značek interiérového vybavení a díky tomu si k nám nachází cestu znovu a znovu. Děkujeme za Vaši důvěru a šíření dobrého jména naší společnosti.


V titulku stojí „SLAVÍME, oslavujte s námi!“ A nejsou to jen prázdná slova, oslavovat budeme celý letošní rok, ale dárky budete dostávat Vy! Ať už jste našimi věrnými zákazníky nebo teprve objevujete, že investovat do kvalitního životního prostoru s předními značkami na trhu se vyplatí. Každý z Vás od nás letos dostane dárek. A nebudou to propisky, kupóny na další nákup nebo drobnosti, které většina z Vás nikdy neupotřebí. Naše dárky jsou jasně definovány, jednoduše budete celý rok nakupovat naše produkty se slevou minimálně 10% ze standardní prodejní ceny. Více informací naleznete na našich webových stránkách v položce akce.

jidelna v prirodnich tonech

Ale abychom se nechlubili jen naším „skromným“ jubileem musíme podotknout, že mnohem významnější výročí letos slaví náš hlavní partner - značka hülsta. Již 75 let vyrábí bytový nábytek té nejvyšší kvality a světového designu, který si za ty roky našel nespočetné množství obdivovatelů a spokojených klientů ve všech koutech světa. A toto nádherné výročí je důvodem k ještě větším oslavám. Ve spolupráci s hlavními prodejními partnery v Evropě i ve světě hülsta pro letošní rok připravila mnoho výročních nabídek, které s v průběhu roku budou měnit, aby si to své našel opravdu každý příznivce značky. Více o právě probíhajících akcích najdete zde.

bily nabytek do loznice s tmavymi dvirky

K tomuto výročí hülsta připravila kromě výročních akcí také mnoho nových modelových řad a zajímavých inovací u stávajících modelů, které bude v průběhu roku představovat a uvádět do prodeje. Malou ochutnávkou může být třeba ložnicová řada LUNIS, představená na veletrhu IMM Cologne nebo designový program GENTIS, představený v dubnu na Milánském veletrhu.

obyvaci pokoj v severskem stylu

A abychom nezapomněli, jeden dárek jsme si nadělili také my, ale hlavní přínos bude samozřejmě pro Vás, naše klienty. Od dubna máme tu čest na českém trhu zastupovat přední německou značku KOINOR, zabývající se více než 60. let výrobou těch nejkvalitnějších sedacích souprav a relaxačních křesel. Detaily této značky Vám ale představíme až příště. Pokud jste ovšem nedočkaví, po polovině května už si tyto jedinečné sedací soupravy můžete vyzkoušet v našem showroomu.

zluta sedacka dominantou pokoje

SLAVÍME, oslavujte s námi! ;-)
homestyle logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze