Úvod

Prodyšná fasáda, jejíž montáž hravě zvládne každý kutil

Sníte o praktické a přitom vysoce estetické fasádě? Toto přání dokonale splňují fasádní obklady Novabrik, které pomohou zateplit váš dům s maximální efektivností, a díky originálnímu designu ho navíc i zkrášlí. Tento systém zajistí fasádě perfektní odvětrávání a ochranu proti vzniku plísní. Kromě toho je montáž velmi jednoduchá a zvládne ji každý šikovný kutil i bez pomoci odborníků.


S kvalitním zateplením ušetříte za energie
Už vás nebaví platit vysoké faktury za energie? V tom případě je na čase zamyslet se nad tím, jak ušetřit na nákladech za vytápění. Jednou ze základních věcí je kvalitní zateplení. Špičkový zateplovací systém totiž podle odborníků dokáže uspořit až 30-50 procent nákladů za vytápění. A to už je opravdu znát.

Mezi nejlepší způsoby zateplení se řadí i systém Novabrik. Speciálně navržené fasádní obklady jsou srovnatelné s minerální vatou o tloušťce 40 mm. Díky mimořádným tepelně-izolačním vlastnostem budete mít v interiéru komfortní prostředí a příjemnou teplotu v létě i v zimě, a to bez zbytečných výdajů za energie.

Fasáda zvýší estetickou hodnotu vašeho domu

Chcete mít fasádu, která bude vyčnívat mezi ostatními domy, a sousedi vám ji budou tiše závidět? I v tomto případě jsou ideální cihly Novabrik, které svou povrchovou štípanou úpravou připomínají přírodní kámen. Na výběr je až jedenáct barevných variant od bílé, přes šedou, pískovou, až po zelenou či červenou.

velky vyber barev fasady Novabrik
Díky velkému množství barevných variant fasády Novabrik si vybere každý


Pokud si rádi hrajete s barvami a máte dostatek fantazie, můžete při tvorbě fasády kombinovat jednotlivé barevné varianty a vytvořit tak svému domu jedinečný a originální kabátek. Samozřejmě se lze držet i jednotného barevného stylu.

Snadná a rychlá montáž
Další velkou výhodou popisovaného systému je jeho jednoduchá montáž. Fasádní obklady Novabrik jsou navržené tak důmyslně, aby jejich instalaci zvládl každý domácí kutil. Cihly se montují tzv. suchou cestou bez použití malt a lepidel. Přesvědčte se i vy, že montáž fasády může být hravá a zábavná a může připomínat skládání velké stavebnice. Ti z vás, kteří ocení, že si instalaci mohou provést sami dle svých představ bez nutnosti profesionální montáže, ve výsledku jistě uvítají také další ušetřené náklady.

neotrela fasada Novabrik
Montáž fasády Novabrik zvládne sám i šikovný kutil

Další výhody systému Novabrik:
- ideální pro novostavby i rekonstrukce starších objektů
- díky systému odvětrávání zbavuje dům vlhkosti a plísní
- fasáda má garantovanou životnost 50 let a je bezúdržbová
- fasádní obklady jsou odolné proti hluku, dešti, větru, vlhkosti, požáru i popraskání

Realizace kvalitního zateplení fasády nikdy nebyla jednodušší! A důvodů, proč si pořídit fasádní obklady Novabrik, je více než dost. Více informací o zateplení fasády prvotřídním systémem Novabrik najdete na www.novabrik.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze