Úvod

Nejlepší teplo pro Vaše zdraví – B intense

Aplikace tepla je jednou z nejstarších léčebných metod, která se osvědčuje jak při řešení zdravotních obtíží, tak v rámci prevence.


Pocení – přirozený jev
Na rozdíl od infrasaun v infrakabinách b-intense hraje teplota malou roli. Tělo totiž nezahřívá teplota v kabině, nýbrž vyzařované infračervené teplo, které proniká až do spodních vrstev pokožky. Nicméně může dosahovat cca 25 – 37°C. V tomto teplotním rozpětí, které je podobné jako uvnitř těla, organismus vylučuje pot jemným, nezatěžujícím způsobem. Spolu s ním však efektivně vylučuje toxické látky a má celou řadu dalších pozitivních účinků.

Pro zdraví i krásu

Pobyt v infračervené kabině b-intense je díky intenzivnímu prohřívání do hloubky skvělý pro regeneraci pohybového aparátu, uvolnění svalů, odstranění napětí, ale i pro zmírnění bolesti. Infračervené záření také pomáhá regulovat metabolismus a spalovat kalorie. Zároveň zvyšuje přísun kyslíku, který je základem všech regeneračních procesů v těle. Po prohřátí v infrakabině je pokožka krásně prokrvená, zbavená toxických látek a díky tomu jako znovuzrozená.

infrakabina B-INTENSE

Naordinujte si dobrou náladu
Teplo působí blahodárně nejen na naši fyzickou schránku, ale také na psychiku. Dokonalým příkladem je technologie infračerveného záření b-intense, která byla navržena podle slunečního svitu a která je díky tomu schopná pomoci efektivně odbourat stres a napětí a navodit dobrou náladu bez ohledu na počasí nebo roční období.

Teplo ve vašich službách

Infračervené záření představuje zdroj tepla, které je vám k dispozici, kdykoli potřebujete. Díky modernímu zpracování ji můžete umístit prakticky kamkoli, třeba i do ložnice nebo obývacího pokoje. Infrakabina b-intense poskytuje v tomto ohledu jedinečnou kombinaci technologie infračerveného záření, ergonomie, designu a ovládání.
B-intense se vyrábí v Rakousku, které, jak známo, velmi dbá na bezpečnost a hygienu budoucích uživatelů. V infrakabině proto najdete jednotlivě ovladatelné infrazářiče, kompletní hladké povrchy a jednoduché snadno čistitelné materiály. Vnitřek je rovněž vybavený LED barevným osvětlením, systémem ozvučení včetně MP3 a AUX. Nechybí zabudované podlahové topení, čalouněné sedáky pro pohodlné sezení, automatický ventilační systém a dávkovač aroma.  

b-intense logo

Prohřejte se ke zdraví i vy na www.b-intense.cz.

Foto: SaunaTop
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze