Úvod

Dětský nábytek by měl být praktický

Zařizování dětského pokoje patří mezi činnosti, na které se maminky nejvíce těší. Jak ale pokoj vybavit, aby byl nejen pěkný, ale také funkční a bezpečný? A aby co nejdéle vydržel? A jaké jsou trendy při zařizování dětského pokoje? Poradíme Vám.


Čas na první pokojíček
Jistě znáte úsloví, že ve zdravém těle je zdravý duch. Stejně tak každý rodič dobře ví, že v pěkném dětském pokoji žije spokojené dítě. Pokud s napětím očekáváte prvního potomka, možná Vám právě schne čerstvá výmalba a Vy mezitím vybíráte první nábytek do dětského pokoje. Nejdůležitějším kusem nábytku je bezesporu postýlka. Kromě kvalitního zpracování a pěkného vzhledu Vám doporučujeme hledět také na praktičnost. Vzhledem k tomu, že děti rostou jako z vody, nejlepší službu Vám prokáže postýlka, kterou lze demontáží rozložit na klasický pokoj.

Pro miminko i školáka
Dětská postýlka pro miminka Combo nás zaujala právě svou multifunkčností. V první fázi budete používat postýlku o rozměrech 70x 1040 cm v kombinaci s navazujícím přebalovacím pultem a šikovnými úložnými prostory, které máte pěkně při ruce. Jakmile začne dítko odrůstat plenkám, jako mávnutím kouzelného proutku vykouzlíte nábytkovou sestavu pro větší dítě. Postel 90 x 200 cm, psací stůl, dvě komody a další úložné prostory.

detska postylka Combo
dětský pokoj Combo poskládaný pro nejmenší

detsky pokoj Combo Junior
dětský pokoj Combo poskládaný pro juniory

Praktický multifunkční nábytek
Multifunkční dětské postele patří mezi trendy nejen díky své praktičnosti, ale také protože přinášejí značnou finanční úsporu. V tomto případě však nešetříte na kvalitě, nýbrž pouze na výdajích za další nábytek. Pokud jste toto rafinované řešení neměli k dispozici, a zařizujete nový pokoj pro větší dítě, máme pro Vás inspirativní tipy pro slečny i pro mladé pány.

Dívčí království plné úložných prostor
Jak známo, slečny potřebují spousty úložného prostoru. Dětská nábytková sestava s velkou šatní skříní a komodou plnou šuplíků jim proto bude náramně vyhovovat. V kombinaci s krásnou postelí a nočním stolkem a trochou růžové na stěnách vznikne neobyčejně krásné dívčí království.

divci pokoj Biotiful

Zadáno pro mladé pány
A nesmíme zapomenout ani na mladé pány. Také těm se budou velkoryse řešené úložné prostory hodit, i když to třeba nepřiznají. Co je ovšem nejvíce zaujme, to bude důmyslně řešená postel s nadstavcem. Anebo myslíte, že ne? Tak se pro jistotu zeptejte, abyste měli jistotu, že bude Váš syn se svým pokojíčkem spokojený. A pokud si bude přát vidět více tipů, víte, kde je najdete.

detsky pokoj Charley
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze