Úvod

Máte vše potřebné pro Váš zdravý spánek?

Všichni alespoň podvědomě tušíme, jak je kvalitní spánek důležitý pro naše zdraví. Víte ale, že většina z nás spí na nevhodné matraci? A přitom právě vhodně zvolená matrace je základem zdravého spánku. Nepodceňujte proto výběr matrace ani doplňků, které ovlivňují kvalitu našeho zaslouženého odpočinku.


Matrace od prestižního italského výrobce
Současný trh matrací nabízí natolik bohatý sortiment, že není problém, koupit matraci. Mnohem těžší je, najít matraci v požadované kvalitě za rozumnou cenu. Spojení vysoké kvality a příznivé ceny nabízejí matrace prestižního italského výrobce Dormeo, které se vyrábějí z moderních a ekologických materiálů, a vyznačují se vynikající tvarovou stálostí. Díky své jedinečné struktuře se matrace Dormeo dokonale přizpůsobí tvaru Vašeho těla a poskytují mu tak dostatečnou oporu po celou dobu spánku. A proto se majitelé matrací této kvalitní značky ráno budí dokonale odpočatí a bez bolesti páteře. Matrace Dormeo lze rovněž doporučit alergikům a astmatikům, neboť mají ochranu proti roztočům, plísním a bakteriím. Matrace Dormeo jsou ideální pro lamelový rošt.


Jaká je ta pravá matrace pro Vás?
Každému z nás pochopitelně vyhovuje jiný typ matrace. Záleží především na naší váze (zde platí čím vyšší váha, tím vyšší doporučená tvrdost matrace), dále na preferovaném materiálu (matrace s paměťovou pěnou nebo z přírodních materiálů), ale také na naší oblíbené poloze při spánku, stejně jako na tom, zda trpíme problémy s páteří, nebo ne. Když na webových stránkách internetového obchodu dormeo.cz zadáte tato kritéria, jako výsledek získáte tip na ideální matraci pro Vás. Při výběru matrace můžete využít také další nástroje, jako je nákupní rádce, anebo produktový pomocník.


Kamenné obchody Dormeo
Jestliže však dáváte přednost klasické formě nákupu, kde si můžete vše pěkně prohlédnout, osahat a zkusit, jak se Vám bude na nové matraci ležet, pak můžete navštívit některý z kamenných obchodů Dormeo, kde Vám ochotně poradí. Náš tip: Pokud využijete speciální nabídky Dormeo, máte možnost nákupu kvalitní matrace za velice příjemnou cenu. Například matraci z přírodního materiálu Soya nyní koupíte se slevou 40%.

Doplňky a příslušenství pro Váš zdravý spánek
Dormeo však nenabízí pouze matrace vysoké kvality, ale také celou řadu doplňků a příslušenství pro zdravý spánek, jako jsou rošty k matracím, přikrývky, polštáře, ale také ložnicový nábytek, anebo drobnosti, například tác na snídani do postele. Navštivte internetový obchod a vybavte svou ložnici i ložnici svých dětí. A nezapomeňte na stylové doplňky Dormeo do koupelny. Po příjemně teplé sprše nebo koupeli se Vám bude krásně usínat. Přejeme Vám krásné sny!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze