Úvod

Vinylové schodiště se stane perlou vašeho domova

Zatímco vinylové podlahy zná spousta lidí a většina z nich si je okamžitě oblíbila, vinylová schodiště si cestičku do jejich podvědomí teprve budují. Přitom se jedná o originální a po vizuální stránce velice zajímavou variantu, jak vyřešit schodiště v domě a dodat mu zasloužený šmrnc.


Možná ani vy schody z vinylu ještě neznáte, což prostřednictvím dnešního článku rádi napravíme. Schody vyrobené z vinylových podlah totiž stejně jako podlahová krytina nabízí nespočet výhod. Schodové hrany lze z vinylových podlah vyrobit ohnutím podlahového dílce bez nutnosti použití kovových profilů. Takovéto vinylové schody nejenže krásně vypadají a lahodí oku, ale navíc jsou nenáročné na údržbu a odolné proti zátěži. Pojďme si teď společně vinylové schody představit!

Když to chcete mít doma pěkné
Pokud si zařizujeme vlastní bydlení, je naším cílem vyšperkovat jej do posledního detailu. Hlavní roli v celkovém designu pak hraje nejen výmalba, ale především podlahová krytina a s ní spojené schodiště – pokud jej v domě máte. Mnoho lidí si sice vyhraje s podlahou, kterou pečlivě vybírají a chtějí jen to nejlepší, jenže jakmile přijde řada na schody, už jim tolik pozornosti nevěnují.
A to je škoda. Často pak vznikají nevzhledné přechody mezi podlahou a schodištěm, což narušuje celkový dojem a výsledek pak nepůsobí tak harmonicky. Oproti tomu kombinace vinylové plovoucí podlahy a schodů ze stejného materiálu působí uceleně a výsledný efekt je pak pastvou pro oči.

Schody z vinylove podlahy BUKOMA PREMIUM CLICK Dub Jantarovy
Schodiště z vinylové podlahy BUKOMA PREMIUM CLICK – dekor dub Jantarový

Přitažlivý design a vysoká odolnost

Schody z vinylu vypadají na pohled velice atraktivně a okamžitě si strhnou veškerou pozornost na sebe. Jejich zajímavý design ale není jedinou výhodou, ze které byste se mohli těšit. Vinylové schodiště je navíc velice odolné a to jak vůči zátěži, tak i mechanickému poškození. Určitě vás potěší i cenová dostupnost a nenáročná údržba, která pak udělá radost především hospodyňkám. Jestliže stavíte dům nebo plánujete rekonstrukci, která bude zahrnovat novou podlahu i schodiště, pak není nad čím váhat. Proč na to jít složitě, když to jde tak jednoduše? V případě zájmu je možné schodnice doplnit o boční pohledové hrany, aby bylo vaše schodiště dokonalé. Dotažený vzhled vás pak bude těšit pokaždé, když po schodech půjdete.

vinylove schodiste BUKOMA PREMIUM CLICK dub stolety
Detail schodů z vinylové podlahy BUKOMA PREMIUM CLICK – dekor dub stoletý


Kvalita, která vydrží

Zalíbila se vám představa krásného schodiště, které bude vzhledově korespondovat s podlahou? Pohráváte-li si s otázkou kvality, pak si vás dovolíme ubezpečit, že se investice do vinylového schodiště vyplatí. Získáte tak nejen pěkný prvek domácnosti, který zaujme nejen vás, ale i každou vaši návštěvu, ale zároveň kvalitu, na kterou se budete moci spolehnout. Vinylové schody vám vydrží opravdu dlouho, takže se nemusíte bát nutné pozdější rekonstrukce.

vinylove schodiste

Samotná instalace vinylových schodnic si vyžaduje jistou dávku zkušenosti a šikovnosti. Doporučujeme proto realizaci schodiště na klíč, kdy se nemusíte o nic starat. Pokud ale patříte mezi zručné kutily, kteří si s instalací schodiště poradí, zvolte variantu dodávky klíčových komponentů, s nimiž si pak můžete vyhrát. Kompletní realizaci i komponenty včetně odborné podpory pro instalaci si můžete objednat u společnosti Bukoma group s.r.o. 

www.bukoma.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze